Surla85 686 Napisano April 6, 2021 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih centralni nogar-stender za Pegaso 650 ie,valjda je isti i za karburator verziju. Ili ako znate gde ima ? 064 127 62 33 Slobodan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano April 6, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima na PA oglasima , Kanjiza ~Horgos , ako se ne varam Deki. Ja sam pre 3god uzimao za Bmw F650 mislim da su identicni. Cirka 50 evrova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 686 Napisano April 6, 2021 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Nema,kontaktiran vec. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 686 Napisano April 23, 2021 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...