TomoB 1618 Napisano Octobar 3, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo mozemo se naci na parkingu preko puta zgrade PINK. Ugao Drajzerove i Uzicke Znam ja, gde je to! Služio sam JNA tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Octobar 3, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa dođi kad znaš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 3, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Super se osecam jer sam pokrenuo druzenja, jos samo da namontiram mog Zmaja pa cu i ja sa Vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan nadamo se da ces sledeci put i ti ici sa nama falilo nam je jos ljudi ovaj put....a ako zatreba pomoc oko popravke zmaja ...TU SAM!!!pozdrav.lLET THERE BE BROTHERHOOD!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 5, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan nadamo se da ces sledeci put i ti ici sa nama falilo nam je jos ljudi ovaj put....a ako zatreba pomoc oko popravke zmaja ...TU SAM!!!pozdrav.lLET THERE BE BROTHERHOOD!!! Bane, hvala ti. Skuter je vec kod majstora, struja je u pitanju. Valjda ce biti sve sredjeno za dan-dva. A posle... Samo voznjaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan eeee drugari paz sad ovamo da li ste zainteresovani za voznju u subotu ujutru je polazak idemo do donjeg milanovca ,kostolac oko djerdapa i ekipa koja ide je za sada ja vojin, boki gsxr i naravno cela nasa banda koja je isla ka avali kada smo se vozili u ponedeljak znaci posle cemo svrnuti u bajkersku kafanu na klopu tipa ono jedno super druzenje i voznja sa bracom,sto se tice ne daj boze kvarova na motorima ja nosim kompletan alat da ne bi slucajno neko od nase bratije ostao u kvaru pa ako ste zainteresovani utefterite se ispod i jos da dodam taj put je jedan od lepsih pun raznih pejzaza divnih krivina sve u svemu jedan divan osecaj otvorenog puta i osecaja slobode tj coveka i mashine i ekipe koja se vozi u grupi !!!ja bih iskreno voleo da ekipa koja je isla do avale podje i u ovu avanturu dok jos ima lepih dana!!!!kazu da ce vreme biti ok!!!nadam see da ce te se odazvati ovoj voznji i da cemo sa nje doneti puno lepih utisaka i fotografija.LET THERE BE BROTHERHOOD!!! 1.banezx9r 2.vojin 3.bokigsxr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 6, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje. Kako vozim skuter i moja brzina je dosta manja od ostalih, a ne bih drzao na max-u svo vreme. Koja je brzina kojom ce se voziti do tamo i nazad? Da li je to ruta koja je na slici?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 21, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo smo zamrli sto se tice voznje po BGD. Ne moze da se postigne verovatno. Sada dolaze hladniji i kraci dani. Opet... Evo hornet i ja idemo danas do Umke a mozda i malo dalje. Da se ne hvata prasina po gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo smo zamrli sto se tice voznje po BGD. Ne moze da se postigne verovatno. Sada dolaze hladniji i kraci dani. Opet... Evo hornet i ja idemo danas do Umke a mozda i malo dalje. Da se ne hvata prasina po gumama. ...i da reflektujemo po putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 21, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo smo zamrli sto se tice voznje po BGD. Ne moze da se postigne verovatno. Sada dolaze hladniji i kraci dani. Opet... Evo hornet i ja idemo danas do Umke a mozda i malo dalje. Da se ne hvata prasina po gumama. ...i da reflektujemo po putu... **bem ti traku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
- BOKI - 0 Napisano Octobar 24, 2008 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd, senjak Prijavi odgovor kao problematičan auuuuu hornet brate kako mi nisi javio za voznju prema umci to je moj naj omiljeniji deo puta za voznju.........................javljaj te mi kad bude nesto po bg-u idem sigurnooooo............................RESPECT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 25, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan kad se opet budete vozali, ja sam uvek za. pustite pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Octobar 26, 2008 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kad se opet budete vozali, ja sam uvek za. pustite pp Ili najavite, bar dan ranije, na ovoj temi... (mada to i radite, ali nema veze, za svaki slucaj, da ne zaboravite!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ma bitno je da se voziiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 9, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Na voznjama, slabo dolaze skuterasi... Meni je to bas krivo... Nntom i ja smo redovni, zna i saxi da se pridruzi. Ne verujem da skuterasa nema na ovom forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Krece sezona....mogu li i ja sa mojom 125-icom? mislim...samo ako idete sporije od 100km/h ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 20, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno, Ako mogu ja sa mojim sqtom onda mozes i ti. Uglavnom su voznjice lagane, uzivancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene. he he......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 20, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za . Posto sam trenutno neradnik ;D uvek sam slobodan . Slobodno me cimajte na PM, naravno kad sneg ispari ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam prognozu i čekam suv asvatl pa da se vidimo. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan .... jel ima zainteresovanih da se sutra malo provozamo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozio danas 310-320km i dosta mi je. Nisam u formi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 28, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Daj ti slike i snimak da se vidi sta je radjeno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rado. Izgore, al jbg moram na put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Daj ti slike i snimak da se vidi sta je radjeno !!! Ma hornet el sam te ja dobro razumeo da treba da castis....Daj da oslusnemo taj HARD CORE ako sam te skapirao!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...