jozamladen 21 Napisano April 4, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Продајем бисаге од одличне бокс коже, али нису у добром стању. Спреда су очуване, једна и није лоша, али друга је оштећена од ауспуха. Ко има времена да то среди,или коме требају за сезону, нек се јави. Цена 3.000 динара. Promenio April 4, 2021 član jozamladen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano April 4, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Zardjale nitne, oštećena koža, ispucali šavovi... bez uvrede kolega, ali ovo nije prodaju nego ili za smeće ili nekome na poklon, nekome ko je voljan da uloži vreme i novac da to bude pristojno... 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano April 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Не вређам се, јесу пропале, али један лик који се бави кожом ми је рекао да вреде толико, да су нове биле би сигурно 10 пута скупље. Па рекох да пробам да их продам, ако могу. Promenio April 5, 2021 član jozamladen 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano April 5, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, jozamladen said: Не вређам се, јесу пропале, али један лик који се бави кожом ми је рекао да вреде толико, да су нове биле би сигурно 10 пута скупље. Па рекох да пробам да их продам, ако могу. Možda si u pravu. Nego ja gledam ove što voze čopere, svi imaju skoro pa nove te bisage, sijaju se. Koža je to, mora da se održava, kad se zapusti, teško se vrati u život Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano April 6, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, jozamladen je napisao: али један лик који се бави кожом ми је рекао да вреде толико Isto i mom tastu reče majstor koji mu servisira veš mašinu da vredi polovna 12.000, eto je na oglasu mesec i kusur, niko ni da me opsuje bar. Doduše ovde na forumu su me isprozivali kvalitetno, al sve je to deo oglašavanja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano April 6, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alexa90 said: Isto i mom tastu reče majstor koji mu servisira veš mašinu da vredi polovna 12.000, eto je na oglasu mesec i kusur, niko ni da me opsuje bar. Doduše ovde na forumu su me isprozivali kvalitetno, al sve je to deo oglašavanja ej bre zabranjeno je da svoj oglas reklamiras u tudjim oglasima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...