demro.st 435 Napisano April 3, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav evo da vam napisem problem ... ne radi mo obrtomer skace sam od sebecas na nuli pa za pet sekundi na ddesetki pa tako radi non stop ...motor je ugasen i dat je samo kontakt.kad upalim motor isto se ponavlja...gde da se obratim jedan majstor kaze eps senzor drugi cdi??'radi se o diverziji 900 kubika 2000 godiste hvala na savetu odgovoru..ako je cdi crko dal motor moze da radi sve radi besprekorno osim obrtometra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano April 3, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Postoji greska 10, treba pogledati u manualu sta znaci https://inetdni.home.xs4all.nl/motor/manualxj900s.pdf Promenio April 3, 2021 član Biker-Boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano April 4, 2021 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan TPS senzor. Tachometer; Self-Diagnosis Device - Yamaha Diversion 900 Owner's Manual [Page 19] | ManualsLib WWW.MANUALSLIB.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 5, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan OK SLAZEM SE TPS .SENZOR..ALI SKINEM DZEK TPS..A KAZALJKA I DALJE IDE NA 10 NIJE MI JASNO AKO TPS NIJE SPOJEN ZASTO KAZALJKA POKAZUJE TU GRESKU.. HVALA NA ODGOVORU.. PS NE RADE MI MALA SLOVA ....NE VIČEM....SORRY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano April 6, 2021 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ECU ga ocigledno iz nekog razloga "ne vidi"... Treba ispitati instalaciju od tog dzeka do kontakta na samom racunaru (ecu), kao i sam TPS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 6, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, N.F.S. je napisao: ECU ga ocigledno iz nekog razloga "ne vidi"... Treba ispitati instalaciju od tog dzeka do kontakta na samom racunaru (ecu), kao i sam TPS. Na dzeku jedva tinja svetlo na probnoj lampi najednojodtrizice koje koje su u dzeku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 6, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kao da je jedna zica od tri koje idu u dzek tps..a u u delimicnom prekidu...ili nema dobru masu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano April 6, 2021 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nagadjam, nemam taj model... Probna lampa je 12v a TPS se (obicno) napaja sa 5v, otuda slabije svetlo. Da se nadju podrazumevane vrednosti i ispita kako treba. ... ili majstor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 6, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, demro.st je napisao: Kao da je jedna zica od tri koje idu u dzek tps..a u u delimicnom prekidu...ili nema dobru masu? Dal nije crko racunar? Inace motor pali tadi ok obrtaji ok na leru 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 6, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, N.F.S. je napisao: Nagadjam, nemam taj model... Probna lampa je 12v a TPS se (obicno) napaja sa 5v, otuda slabije svetlo. Da se nadju podrazumevane vrednosti i ispita kako treba. ... ili majstor! Nemam nijednog majstora ..jbg treba mimajstor dal moguce da okolina novog sada nema strucnjaka z a struju na motorima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano April 6, 2021 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imas li multimetar/unimer i umes li meriti otpor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano April 6, 2021 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam ove vrednosti od XJR 1200, verujem da je isti tps... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 6, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Imas li multimetar/unimer i umes li meriti otpor? Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 6, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti probao da stavis drugi akumulator na taj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 6, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Astral je napisao: Jesi ti probao da stavis drugi akumulator na taj motor? Nov je akumlator .podgarancijompali radi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 6, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, demro.st je napisao: Nov je akumlator .podgarancijompali radi.. Dajmi tvoj broj pa da popricamo ako znas nesto i tom tps ili sta je vec hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 18, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan kupujem tps dal ima neko odgovara i od tdm.. copera yamahinih.vecih 650 itd.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 20, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 3.4.2021. at 19:50, Biker-Boy je napisao: Postoji greska 10, treba pogledati u manualu sta znaci https://inetdni.home.xs4all.nl/motor/manualxj900s.pdf popravljeno..zamenjen TPS senzor sad je sve ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luqa lucky me 0 Napisano Maj 30, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hej, zdravo društvo. Od skoro sam na dva točka. Kupio sam Yamahu diversion 900, u ne tako dobrom stanju pa sređujem deo po deo. Da li neko zna, neke polovne delove za njih? Svaki savet znači. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 69 44 Napisano April 12, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srednji Banat -Čenta Motocikl: 1995 Yamaha Diversion 900S Prijavi odgovor kao problematičan On 4/20/2021 at 9:50 PM, demro.st said: popravljeno..zamenjen TPS senzor sad je sve ok. Da li se sećaš gde si ga nabavio i koliko košta? Imam isti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 12, 2022 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, joksa 69 je napisao: Da li se sećaš gde si ga nabavio i koliko košta? Imam isti problem. uzeo sam polovni ...čini mi se iz ?kanjize.. lik prodaje delove 50 eur sam platio.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...