BorisJ 20 Napisano April 1, 2021 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Imam Kawasaki ZR7S, 2003 godište i dešava se da neće da upali iz prve treba da menjam svećice i akumulator, što me ne brine jer treba da menjam svećice i akumulator ali dešava se da prilikom paljenja čuje nekakav pucanj iz auspuha, kao petarda da puca. Zna li neko šta bi to moglo biti? Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Petrovic 77 Napisano April 1, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Suzuki V Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Teška priča 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano April 1, 2021 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan JojПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15424 Napisano April 1, 2021 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan To može biti problem oko razvoda palenja. Svakako ćeš krenuti od svećica i akumulatora, kablova i svega vezanog za to. Nemoj da padaš u očaj, nije to špansko selo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano April 1, 2021 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Sam si dao odgovor. Zameni svecice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano April 1, 2021 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno ljudi! Sad mi je lakše. Bio sam u radnji da uzmem 4 NGK svećice ali nemaju još na lageru, samo Denso. Da sačekam da dobiju NGk, što preporučuju za Kawasaki motore, ili da probam Denso?Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15424 Napisano April 1, 2021 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Denso. Šta fali? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 1, 2021 (promenjeno) Prijavi odgovor kao problematičan Karburator. Moras prvo karbove da sredis pa tek onda svecice i akumulator. Odradi servis, nista strasno. I jedno pitanje. Jel ti je aftermarket il originalni auspuh? Edit: Svakako proveri i struju. Promenio April 1, 2021 član Pingvin37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano April 1, 2021 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Karburator. Moras prvo karbove da sredis pa tek onda svecice i akumulator. Odradi servis, nista strasno. I jedno pitanje. Jel ti je aftermarket il originalni auspuh? Edit: Svakako proveri i struju. Originalni je auspuh, da. U svakom slučaju, ništa ozbiljno nije? Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 1, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, BorisJ said: Originalni je auspuh, da. U svakom slučaju, ništa ozbiljno nije? Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Svakako zreo za servis. Servisiraj kod dobrog majstora i vozi se. Ozbiljno je kad ne daj Boze pogines sa motora ili ostanes invalid. Sve ostalo su sitnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano April 1, 2021 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Pisalo se o tome mnogo ovde, zamisli ovako, to je benzin koji se sakupi najverovatnije u nekoj grani i upali malo kasnije. Znaci moze da bude da jedna svecica ne baca odmah varnicu ili bude u tom cilindru previse goriva, u tom cilindru i grani se sakuplja ne sagoreli benzin i u jednom trenutku varnica pali to i pravi eksploziju. Kada puca u voznji mozda na nekom sastavu auspuha vuce fals vazduh. Lepo neko rece, odradis redovan servis i gas. Eventualno provera kablova i lulica za svecice. Ima i strucnijih od mene ovo sam ja ovde pokupio vremenom... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano April 4, 2021 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam nove NGK svećice koje su preporučene u Service Manual za moj motor. Pali bez problema i ne čuju se pucnji nikakvi. Izvadio sam akumulator iz motora i sutra kupujem nov, najverovatnije Exide, i onda ću očistiti i karburatore! Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano April 8, 2021 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Kupio i montirao Exide akumulator. Sad je sve kao iz fabrike da je izašao. Hvala svima na pomoći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...