velja 8 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem ... Skuter pali na kiks a na taster za startovanje nece. Skuter vergla, svecica baca ali nece da upali. Na kiks pali na dodir. Nisam uspeo da dijagnostikujem bilo sta iz svecice jer izgleda normalno tj. ko iz knige primer za normalan rad. Totalno sam popdeo. Skinuo sam sve plastike da mi sva instalacija bude dostupna i nista nisam uspeo da nadjem. Dajte neki tip sta jos da pogledam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti problem sa yamahom 50 ccm3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Hm, Ne znam. Ali palice na taster ne zvao se ja Lorimer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Hm, Ne znam. Ali palice na taster ne zvao se ja Lorimer. Uglavnom, u takvim slucajevima je bilo problem ili slab akumulator, pa alnaser nemoze dovoljno brzo da zavti, ili losa kompresija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 24, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, Ne znam. Ali palice na taster ne zvao se ja Lorimer. Uglavnom, u takvim slucajevima je bilo problem ili slab akumulator, pa alnaser nemoze dovoljno brzo da zavti, ili losa kompresija. Ili ti je relej crkao pa povlaci veliku struju jer "lepi" A sta je kiks?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Hm, Ne znam. Ali palice na taster ne zvao se ja Lorimer. Uglavnom, u takvim slucajevima je bilo problem ili slab akumulator, pa alnaser nemoze dovoljno brzo da zavti, ili losa kompresija. upravo to.......eventualno se sprema bombina da capne,,radi al ne zadugo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Upalio je dok sam drmao skuter i verglao????? Probacu drugi akumulator sutra. Ovaj je sad skinut sa punjenja mada nije now. http://en.wikipedia.org/wiki/Kick_start Kiks -> tako ga zovem od malih dana mada tada nisam znao za kick starter. Mislio sam da je tako jer se kiksa kad se pali ... ma sta kiksanje bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Septembar 24, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ma sta kiksanje bilo. off kada kiksom (onom kredom) sredjujes vrh bilijarskog stapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 24, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan http://en.wikipedia.org/wiki/Kick_start Kiks -> tako ga zovem od malih dana mada tada nisam znao za kick starter. Mislio sam da je tako jer se kiksa kad se pali ... ma sta kiksanje bilo. Kurblanje!!! E jedina mana mog skutera, po mom misljenju je jer nema kurblu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Proveri kapu i kabal za sveću ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Od svih ovih saveta jedino je moguce da nema dovoljno kompresije. Kolika kompresija treba da bude u yamahinom skuteru 50 ccm bmv iz 1987 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 26, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se isto to desavalo i....zamenio akumulator i . . . pali sad ko zmaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Proveri kapu i kabal za sveću ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Septembar 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni se isto to desavalo i....zamenio akumulator i . . . pali sad ko zmaj. Ja sam bio svedok ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Jos mi je samo akumulator ostao kao mogucnos. Javicu da li je to. OT: Prvo sam se nervirao kad god nesto treba da "popravljam", a sada sam malo uredio ambijent prineo alat i instalirao hoklicu i postalo mi je totalno gotivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Mali Motordzija, jel ti verglao normalno kad pritisnes taster ili nije mogao da okrene? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Septembar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verglao je normalno, ali da upali šanse nema...samo upaljačem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to isto desavalo sa mojim skuterom, promenio sam svecicu, i kasnije je palio ko zmaj Znaci, pogladej kakva je svecica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 28, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Verglao je normalno, ali da upali šanse nema...samo upaljačem ;D Bas kao sto Arakis rece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Stavi novu svecicu i nasteluj zazor izmedje elektroda na 0,5 mm . Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Vidis taman sam dosao da napisem da je bio akumulator ali jbg promenio sam i svecicu i akumulator. Skuter pali ali sad moram za vikend da u svrhu nauke skinem prvo jedno pa drugo i probam u kombinaciji sa starim :| . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak mislim da je to bilo do svecice, ti kad proveris, javi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ako je palio na kurblu lako, onda je akumulator 100%, ne moras dzabe da vracas sveccu i da se zezas, osim ako ti je dosadno pa volis da ceprkas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...