Jump to content

Moto Zajednica

Poslednji pozdrav Denisu...

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Cesto navracam na ovo mesto gde se puno o tebi pise jer si me ti i navuko na BJBIKERS i zvuk harleja al sta vise i da ti pricam i pisem kad ti to ne citas pocivaj u miru Brate ..........

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 91 postova

Neprestalno si u nasim mislima prosle smo godine skupa za Umag vozili sami brate ja ove godine nemogu a i kako bi bez tebe

• U prolazu, 1 post

CITAM PO OVOM FORUMU SVE SLUCAJI KOJE SI TI MRZEO KRVCI AUTO VOZACI UVEK SI NA NJI KUKAO KOLENO SI JEDNOM PRILIKOM RZVALIJO NJIH KRVNO MRZEO ZATO STO NE VODE RACUNA NA NAS BAIKERE I TAKO SI MOJ BRATE I ZAVRSIJO DA SI SAMO ZNAO OD ONOGA CEGA SE COVEK NAJ VISE I PLASI TO GA I SNADJE AL STACES LAKA TI CRNA ZEMLJA DENDZO,,,

• U prolazu, 1 post

Osam mesevi punih je proslo od kada si nam brate otisao bas smo pricali juce o tebi da ne poverujes koji god dosao kod mene u kafic kao da zna da je osam meseci svi pitaju kad bese kao da im neko govori al staces leti vreme a ti ostajes i dalje sa nama BOG DA TI DUSU PROSI brate moj laka ti crna zamlja nad telom a dusa zivi u carsku neboskom...........

• U prolazu, 91 postova

Prije par dana navrcao sam kod Mike u Zirovnicu pa kad vidjeh tvoj slupani motor suze mi brate udarise on jos uvjek tamo stoji kao da te ceka da se druzite

• motoras, 2486 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Denisa sa upoznao par dana pre tragedije.Sedeli smo u Rumi u jednom kaficu,bas se spremao na put...Slabo sam ga poznavao,ali covek sa takvom pozitivnom energijom retko se srece.Pocivaj u miru,brate... :'(

• Svrati ponekad, 118 postova

Sada je 19sati i 45 minuta: Ovog momenta Denis je nastradao tacno pre godinu dana.

Danas smo bili na mestu zlocina nas oko 15  motorista kao i njegov brat Zoran koji je dosao iz Sabca namerno zbog slucaja.

Vecan pokoj Denisu,vecan pomen Denisu,slava Denisu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja