Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav,pocivaj u miru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Septembar 24, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Strasno! Tako nesto svakome od nas moze da se desi svaki put kad sednemo na motor... Iskreno saucesce porodici i prijateljima... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedi 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate jos uvijek ne mogu da vjerujem da te nema. Trebali smo u petak biti zajedno... Zauvijek ces nam ostati u srcu a onaj dio koze koji sam cuvao za tebe bice tebi posvecen!!! Ljudino moja,moj Dendža volimo te... Jaši sa andjelima i saraj ih vjecno!!! Vole te Pedi,Vedrana i Nikola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima...počivaj u miru druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :( pocivaj u miru.Moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ostatci motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru brate, poslednji pozdrav iz Plane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Skype, citat Denis: [26.3.2008 17:20:39] tattoo studio glibari says: ja sam izgubio mnogo dragih ljudi , a prosle godine mi je poginuo prijatelj koi mi je zaista mnogo znacio [26.3.2008 17:20:56] tattoo studio glibari says: to su motoristi [26.3.2008 17:21:02] Blackwitch_serbia says: Dex? [26.3.2008 17:21:08] tattoo studio glibari says: da dex [26.3.2008 17:22:37] tattoo studio glibari says: a on je za mene uvek tu ,nedostaje u svakoj zajebanciji al takav je zivot,bitno da se ti ljudi koih nema nezaborave :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 3 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan POSLEDNJI POZDRAV DENISU OD MK BABA ZANETI -KRAGUJEVAC POCIVAJ U MIRU BRATE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Zalosno je kad neko ovako voljen na ovako glup nacin nas napusti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinezjama 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 29 postova Lokacija: St.Pazova Prijavi odgovor kao problematičan POCIVAJ U MIRU. NEKA TE ANDjELI VODE. POSLEDNjI POZDRAV - SAUCESCE PORODICI I PRIJATELjIMA. MK DREAM RIDERS Stara Pazova. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poznavao Denisa, al ovi postove govore o velicini ovog coveka. Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 2 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: CACAK Prijavi odgovor kao problematičan poslednji pozdrav bratu kosta mancula mc,trebali smo za vikend na borsko jezero ovako...................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 2 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: CACAK Prijavi odgovor kao problematičan sahrana je u petak 14 casova novo groblje u sapcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 83 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce, porodici, prijateljima i svima koji su ga poznavali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan 20.09 smo se sreli na vaseru i ispricali veceras kad sam cuo nisam mogao da verujem,TUGA brate moj.sta reci otisla je jedna velika ljudina. moje saucesce porodici neka mu je laka zemlja. :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan BESMRTNA PESMA Ako ti jave: umro sam, a bio sam ti drag, onda će u tebi odjednom nešto posiveti. Na trepavici magla. Na usni pepeljast trag. Da li si uopšte ponekad mislio šta znači živeti? Ako ti jave: umro sam evo šta će biti. Hiljadu šarenih riba lepršaće mi kroz oko. I zemlja će me skriti. I korov će me skriti. A ja ću za to vreme leteti visoko... Visoko. Zar misliš da moja ruka, koleno, ili glava može da bude sutra koren breze il' trava? Ako ti jave: umro sam, ne veruj to ne umem. Na ovu zemlju sam svratio da ti namignem malo. Da za mnom ostane nešto kao lepršav trag. I zato: ne budi tužan. Toliko mi je stalo da ostanem u tebi budalast i čudno drag. Noću, kad gledaš u nebo, i ti namigni meni. Neka to bude tajna. Uprkos danima sivim kad vidiš neku kometu da nebo zarumeni, upamti: to ja još uvek šašav letim, i živim. M.A. Živiš Čupavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fuck-the-sistem 0 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: basel Prijavi odgovor kao problematičan Obelixe.. sve si rekao :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEDA 2 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru brate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1450 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo motociklista Prilikom uključivanja automobilom ''jugo 55'' na magistralni put, Dejan S. (35) iz Batočine nije propustio motocikl ''harli dejvidson'', koji se kretao iz pravca Kragujevca U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u Batočini, poginuo je motociklista Denis Janjatović (30) iz Šapca. Prilikom uključivanja automobilom ''jugo 55'' na magistralni put, Dejan S. (35) iz Batočine nije propustio motocikl ''harli dejvidson'', koji se kretao iz pravca Kragujevca prema autoputu. Denis Janjatović, koji je motociklom naleteo na vozilo, iste večeri je podlegao povredama u Kliničkom centru u Kragujevcu. Vozač ''juga'' Dejan S. zadobio je teške telesne povrede i zadržan je na lečenju. Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Na ovom delu magistralnog puta saobraćaj je za teretna vozila i autobuse bio u neprekidnom prekidu dva i po sata, dok su putnička vozila preusmeravana alternativnim putnim pravcem. izvor: http://www.kragujevac.co.yu/vesti/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno je to sto sve vise motociklicsti ginu zbog raznih budala koji nepostuju propise.A taj ce se verovatno nekako izvuci ili ce odlezati dve godine i ponovo na put da ubije jos nekog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...