vmutic 48 Napisano Mart 25, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Možda je ovo dobro poznata stvar, ali ja sam se baš obradovao kada sam pronašao. U pitanju je aplikacija calimoto - calimoto – Motorcycle Rides & Offline GPS - Apps on Google Play. U suštini, GPS navigacija, ali sa mogućnošću generisanja moto ruta. Npr. kažete da vam napravi kružnu turu, od vašeg mesta, na jug npr. u dužini od xx kilometara. I aplikacija vam generiše turu. Vi onda imate mogućnost da to prilagođavate sebi, ali u suštini, ako samo hoćete da se provozate, par klikova i imate plan puta. Na žalost, juš uvek ne podržava off road puteve, ali dobro. Naravno, ima nešto i da se doplati (off line mape i najzavijeniji putevi), ali i u besplatnoj varijanti je i više nego upotrebljiva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedna pohvala za aplikaciju i od mene. Ume biti korisna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3455 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 1099 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan super aplikacija dosta lepe rute pronalazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dano33 46 Napisano Mart 25, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: AUGSBURG,De Motocikl: suzuki v- storm 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ju upotrebljavam več tri godine, i isplatila se mi je više puta, samo na radarima u austrija I u Italiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8304 Napisano April 3, 2021 4_tocka_i_karoserija, 1851 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za ovo. Instalirah, probah da "isplaniram" par ruta, i stvarno dobro izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3074 Napisano April 3, 2021 Drug član, 2279 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ta aplikacija ide sa Civit moto kacigama iz Lidla, nije loša. Dobije se promo kod pa se pristupa plaćenoj verziji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...