ZEMZEM 2565 Napisano Mart 31, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja malo okasnio, moja prva iskustva počinju 87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano April 3, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Па богами и тада делови нису били јефтини. Само клипњача преко 100DM, клип ELKO 38/38,5 исто преко 100DM. Ја сам рецимо ишо у Солуну код Маратоса и набављао себи клипове и клипњаче. Било је и комплета за Puch E80(клип, цилиндар глава) који су практично васкресавали Томос А3 и претварали га веома живахног моторчича. Цилиндар и глава су били огромни и хлаџење много боље, канали фабрички вечи од Томоса и прича је била различита.........и много што шта.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 6, 2021 (promenjeno) Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je A3 sa A5 cilindrom, klipom i radilicom sa igličastim ležajem. Karburator je dellorto. Sve još upakovano sa blagim "friziranjem", zbog dugotrajnosti mašine. Radio sam ga sinu, a i ja sam ga koristio. Naravno to nije preporuka za tebe. Kupi i vozi ga tako kakav je. Ipak je za bilo kakvu preradu potrebno iskustvo i odgovarajući alat, a i zakonom nije dozvoljeno. Pozdrav. Promenio April 6, 2021 član Blueser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano April 7, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Одмах испод горенаведеног видеа је црвени Томос на коме је монтиран Пухов цилиндар са главом и карбуратор са стране, варијанта о којој сам причао у горњем посту.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...