Fanatic93 2 Napisano Mart 22, 2021 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Nisam siguran dal pravim temu na pravom mestu s'toga nek me isprave ako gresim. Interesuje me ako neko kojim slucajem zna nekog dobrog i kvalitetnog moto farbara u beogradu i blizoj okolini. Isto tako me i zanima da postoji neko ko pravi auspuhe za kawasaki GPZ500 iz 1997 i Hondu CBR 600 F2 iz 1991 god. Unapred hvala svima Promenio Mart 22, 2021 član Fanatic93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Mart 22, 2021 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice farbanja potrazi na instagramu @motorfarbanje, u Beogradu je ne znam u kom delu, ono sto vidim na instagramu deluje jako dobro, za izduve ono sto znam najblize je u Baricu, ima negde tema na forumu trebalo bi i da je tu i kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanatic93 2 Napisano Mart 23, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.3.2021. at 12:17, velimirjevtic je napisao: Sto se tice farbanja potrazi na instagramu @motorfarbanje, u Beogradu je ne znam u kom delu, ono sto vidim na instagramu deluje jako dobro, za izduve ono sto znam najblize je u Baricu, ima negde tema na forumu trebalo bi i da je tu i kontakt. Hvala mnogo na informacijama za farbanje. Za auspuh bas nisam nasao ni jednu skorasnju temu. Znam da radi par ljudi u beogradu al nema ni broj ni lokacija. Potrazicu ovo na instagramj pa cemo videti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Mart 23, 2021 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Fanatic93 je napisao: Hvala mnogo na informacijama za farbanje. Za auspuh bas nisam nasao ni jednu skorasnju temu. Znam da radi par ljudi u beogradu al nema ni broj ni lokacija. Potrazicu ovo na instagramj pa cemo videti Види у Кали Мото, Бане масни ради ауспухе веома квалитетно. Вишњичка 16 на Карабурми 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanatic93 2 Napisano Mart 23, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! Definitivno cu pogledati. Ako neko jos ima nekoga ko mu je farbao motor ili su radili auspuh javite mi da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...