Jump to content

Moto Zajednica

POMOZITE LJUDI!!!

Recommended Posts

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

znaci, kvar koji sam imao i dalje nije otklonjen!...kada ga upalim on se gusi, onda mu dam gascinu i onda se normalizuje.do sledeceg semafora.onda mu padne ler, i ugasi se.kada ga upalim onda gusi se sve do 5-6 iljada obrtaja, onda radi normalno opet sve dok ne stanem...ocistio sam mu karburatore, promenio svecice, ventile nastelovao, zamenio i sajle gasa!!! ne znam koji mu je k***c! ni majstor ne zna sta je! da li je moguce da su creva od dovoda goriva ili ne znam ni ja sta u pitanju?!?!?! ajd ako neko ima ideju o cemu bi moglo da se radi da napise! hvala unapred :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Mora da ti je to neki ''mnogo dobar'' majstor kada ni on ne zna šta mu je ;). Oteraj ti lepo motor kod nekog ko stvarno zna da popravlja motore, a meni su rekli kada sam kupovao GPZ-a, da ako mu riknu karburatori da je to jako zajebano jer je jako teško da se popravi, a mislim da se baš tebi to i desilo

znam, i ja sam cuo to za karbove da je zajebano!au ebem ti...nije valjda to :-X!a jel moguce da je nesto drugo? ovaj me ubedjuje da nije to sigurno neki veliki kvar, nego nesto bzvz, samo treba da nadje sta je to :-\...ma sta da vam kazem, ovde u ZR-u bas i nema nesto mnogo vrsnih majstora :-\

• Zainteresovan, 599 postova

Probaj sa slavinom za gorivo i vidi sta je sa membranom koja se nalazi u samoj slavini. Hoce da pokazuje bas te simptome kada slavina tj membrana propadne.

jel mozda moguce da ono crevo od vakuma sto ide do rezervoara pravi problem? video sam da je ispalo, pa sam ga vracao.i onda je radio normalno, ali posle nekog vremena opet na staro :(...mozda i samo lupam, ne znam :-\

motor radi ;D! ...ipak je bila membrana u slavini problem...trebalo je malo vremena utvrditi sta je bio problem, ali vazno da nisu karbovi otisli :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja