Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 21, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dana 20.09.2008. odrzana je u organizaciji "MK IRIG" III po redu Moto zurka IRIG 2008. u sklopu manifestacije Dani vina Irig 2008.Zelim ovom prilikom da se zahvalim Organizatoru za tradicionalno izvanredan docek gostiju uz obilje raznovrsnog jela i pica, a sve to GRATIS (ko je htjeo vise pica, mogao je da kupi).Lose vrijeme je ucinilo svoje da posjeta bude nesto slabija nego proteklih godina, ali iskreni prijatelji MK IRIG su dosli da svojim prisustvom doprinesu dobrom ugodjaju lijepog druzenju sa bajkerima i domacinom.Bravo momci nastavite tako i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan To ste trebali da objavite ranije pa bi bilo vece posecenosti.Ja sam bio prosle godine sa prijateljima i odlicno smo se proveli.Pozdrav za Irig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Irig! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Irizani samo tako napred svaka cast domacini. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pa Branko sto ne svirnu kad si Drinu prelazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan e pa jbg ja sad prvi put cujem ladno bi dosao u petak, to mi je na blic od stare pazove, steta, slaba reklama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...