miki083 8 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze, molim vas ostavi te ponude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Octobar 6, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan dal je moguce da nema niko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, sto se motora tice veoma je redak, tako da ces se namuciti za svaki deo agregata, za pocetak daj tacnu oznaku, a ako ti je za utehu ja kad sam trazio delove za rd35o nasao sam u U.K. i to po ceni od 110£ do 220£, pa kad dodas na to carinu,prevoz,PDV ispadne ohoho, zato trazi stranca. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...