vulekawasaki 2 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Bezveze sam došao na ideju,pošto vidmi da se pokreću neke teme o motorima na struju,na solarnu energiju,na guranje,...Šalim se! Znima me čega bi ste bili ljubitelj da vozite motor na struju (impulsi,elektromotori i neznam koje kakve đakonije)i koliko struje volite u vašim mašinama,ili se možda opredeljujete za klasičnu mehaniku? Ja lično volim čistu mehaniku-od struje...što manje to bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Septembar 20, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Onda skini i baci anlaser ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Onda skini i baci anlaser ;D Nego šta, kurbla bato, ni akumulator ne treba ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Onda skini i baci anlaser ;D Nego šta, kurbla bato, ni akumulator ne treba ;D ;D ;D Ne budite tako iskljucivi! Bar da zadrzimo elektricne podizace stakla ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne bih baš voleo da tema ode u off :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto prostije to bolje-mehanika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan a sta to imate protiv sstruje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...