Bob Rock70 168 Napisano Mart 21, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, abarth_maniac je napisao: Ja sam tako parkirao motor da nikom ne smeta pa su se buniki. Ispod terase, nije ni parking, igradjeno zidovima. Moze samo saksija za cvece mozda. Kad su se vev koji put oglasili, ja uradno motor na mesto za kola. Posle nedelju dana su me molili da vratim motor tamo, da ne zauzim parking za kola. Ne mora saksija za cvece može i običan opušak od cigare,lepo progori sedište a u koferu napravi rupu,znam iz iskustva!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
357_97 7 Napisano Mart 25, 2021 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa90 Zumirah sliku da vidim detalje i je l ovo pise crvenim autolakom na zidu "za motor"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 26, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Komšija iz druge zgrade napisao, smorio se on više nego ja što često nemam mesta gde sa stanem, tj nisam imao. I kod većine komšija je to upalilo, mali broj je bojkotovao u smislu da nema označavanja mesta, i to uglavnom oni koji parkiraju 2 ili 3 auta u dvorištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5430 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 3/21/2021 at 3:04 PM, abarth_maniac said: Ja sam tako parkirao motor da nikom ne smeta pa su se buniki. Ispod terase, nije ni parking, igradjeno zidovima. Moze samo saksija za cvece mozda. Kad su se vev koji put oglasili, ja uradno motor na mesto za kola. Posle nedelju dana su me molili da vratim motor tamo, da ne zauzim parking za kola. Kako izadje iz auta ta pametnica sa smartom? Na suvozaceva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Mart 26, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, drmilan_ je napisao: Kako izadje iz auta ta pametnica sa smartom? Na suvozaceva? Možda je cabrio,možda ima šiber,kroz gepek,žene su čudni vozači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4779 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 3650 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je drugar dao mesto u svojoj garaži, na trista metara od moje zgrade, na šta sam mu mnogo zahvalan. Ali, kapija od dvorišta gde je garaža se otvara ka ulici, a redovno se nađe neki pametnjaković koji parkira auto ispred kapije, iako je očigledno da je zabranjeno, a ima i odgovarajući znak. X puta sam tražio vozače tih kola po komšiluku, podizao ljude sa supe da se preparkiraju, drugar zvao i pauka par puta... ali ne vredi. pametnjakovića je previše. Tako da skuter ostavljam u garažu samo zimi, ostali deo godine je ispred zgrade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 108 Napisano Mart 26, 2021 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe sam sa strelišta. Evo ovako sam ja parkirao motor skoro 5 godina i za to vreme samo jednom mi je neki veseljak odvalio desni retrovizor i odneo kao suvenir Sumnjam na lika iz zgrade iako sam dobar sa svima, ali ne smem da grešim dušu. Garaža je zlato, makar i 2 km daleko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano April 2, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ga pokrivas svako vece ili samo preko zime? Jel ima nadstresnice tu iznad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 108 Napisano April 4, 2021 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ima kao neka nadstrešnica, ne štiti baš potpuno, zavisi kako vetar duva ali uglavnom je ok. Cerada i disk lok svako veče, a preko zime je bio u garaži kod ortaka u kući. Do proleća pa opet ispred zgrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...