Jump to content

Moto Zajednica

Batajnica-Balkanski Šampionat

Recommended Posts

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

POGLEDAJTE POSLEDNJU SLIKU GDE JE OVA HONDA CBR600 REPSOL. u pozadini je neko pao, lezi neki motor, nisam to video, ko je to pao????

Neki momak sa 600RR novom. Na ulazu u krivinu mu je proklizao prednji, fino je otresao. Ustao je odmah, ali mislim da se ugruvao dobro.

Najgore sto kad je pao motor je bio iza njega pa ga je gurao ali sreca bila je mala brzina pa nije bilo opasno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4395 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Dajte rezultate narode,ima onih koji nisu bili na trkama

bas tako dajte rezultate ili se to jos nezna ko je pobedio :D :D :D

• Drug član, 2998 postova
  • Motocikl: FleXeR

A kome su smetali vozaci supermota???

neki iz hepeninga su pisali peticiju, kao smetaju jer spustaju noge u krivini, a momci su lepo vozili.

Smetalo je i meni sto RR idu prvom 140 a ja sa SM u sestoj 145.... pokusao sam da skupim potpise za peticiju ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

Smetalo je i meni sto RR idu prvom 140 a ja sa SM u sestoj 145.... pokusao sam da skupim potpise za peticiju ;D ;D ;D

Moze RR i malo preko 170 km/h...sa drugim prenosem u prvoj  ;D ;D

Meni momci na SM nisu smetali (pa cak ni njihova noga) vozili su super i bili su skroz korektni.Kad im pokazu plavu zastavu cak su pustali gas i mahnuli rukom da moze da se prodje.Na kraju krajeva hepening moze da se vozi sa cime se hoce kome ne odgovara neka ide u stok ili neku seriju.Gde ti momci inace da voze?? Ko zna kome sam ja sve smetao kad sam poceo da usporavam i lelujam po stazi i niko se nije zalio.

Rezultata nema jos...zvanicnih.

• Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Otvoricu ovih dana novu temu vezano za otvaranje novih klasa u nasim moto trkama (750ccm,SM...) samo da vidim jos sta/kako treba pa javljam. E onda nece nikome smetati noge SM vozaca niti duuuuugacka prva na RR-ovima  ;D ;D

Otvoricu ovih dana novu temu vezano za otvaranje novih klasa u nasim moto trkama (750ccm,SM...) samo da vidim jos sta/kako treba pa javljam. E onda nece nikome smetati noge SM vozaca niti duuuuugacka prva na RR-ovima  ;D ;D

zar 750ccm ne voize sa Superbike klasom??? Da bi dobio klasu moras da imas makar 8 motora koji su prijavljeni za klasu,a da bi se bodovala mora da startuje minimun 6 motora.To su neka univerzalna pravila.

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

A kome su smetali vozaci supermota???

neki iz hepeninga su pisali peticiju, kao smetaju jer spustaju noge u krivini, a momci su lepo vozili.

Pa klasican izgovor za losu voznju,smetao mi ovaj,smetao mi vazduh,smetalo mi vreme,smetala mi publika,ma daj bre....Nemoj te raspravljati o glupostima.Pozdrav za vozace supermota (posebno za Bobana) ...  ;) ;) ;)

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

inace da se predstavim za one koji ne znaju,a verujem da ih je puno. Ja sam bio taj KTM-ovac. :)

Najvise mi se svidela tvoja voznja i duel sa onom hondom1

• Svrati ponekad, 430 postova

Kako rece jednom prilikom jedan penzionisani iskusni trkac-cim pocne da mu smeta ogibljenje,gume nesto drugo-okaci brate kacigu o klin i mani tu zajebanciju.Ovi SM su se vozili ekstra,bolje bar od pola bez uvrede

zar 750ccm ne voize sa Superbike klasom??? Da bi dobio klasu moras da imas makar 8 motora koji su prijavljeni za klasu,a da bi se bodovala mora da startuje minimun 6 motora.To su neka univerzalna pravila.

Jeste 750ccm se voze sa 1000ccm...nije bas isto voziti motor od 750ccm sa oko 120-130 ks serijski... sa motorom od 1000ccm sa 170-180 ks u istoj klasi a da se ne boduju odvojeno.Zato treba posebno 750ccm klasa da se napravi koja ce se ako ima mali broj takmicara voziti zajedno sa 1000ccm ali ce se odvojeno bodovati.Otvoricu novu temu na to pa procitajte.

• U prolazu, 3 postova

Imam uste mnooogu sliki, ke gi zakacam deneska pa ke pustam link.

Nego da ne ima slucajno nekoj slika od crven motor (suzuki gsxr), br.87, od happening klasa?

ima li jos trka ove sezone ili je ovo kraj?

Ko su prvaci po klasama?

Ti citas ili gledas samo slike ???  ;D ;D

Gore su postavljeni rezultati...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja