mcm-racing 184 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam čast momci...želim da se svako lično javi kod nas u boxu radi upoznavanja a naravno i druženja...primamo i savete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Iz Obrenovca 5 navijaca...Skuplja se polako...xe I 5 vozaca...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan u bas mu dobro stoje bj nalepnice i iz turije dolaze tri navijaca na kawama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9581 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 4397 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan bice trka, bice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Iz Obrenovca 5 navijaca...Skuplja se polako...xe I 5 vozaca...... Haha i jos 5 navijaca naravno za obrenovcane ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan E sad nam fali josh 5 vozaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Septembar 25, 2008 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan pa ima pet vozaca,mozda i vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Ufff...al ce vas biti...napravicemo veci box...ustvari najbolje da zauzmemo ceo hangar ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za naljepnice. Zelim Vam prije svega da bez problema zavrsite trku, da "Damjanov zelenko" bude zdrav k`o boca, a takodje i dobar plasman. I ako ti ne bude tesko da nam preneses svoje utiske sa trke. Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za naljepnice. Zelim Vam prije svega da bez problema zavrsite trku, da "Damjanov zelenko" bude zdrav k`o boca, a takodje i dobar plasman. I ako ti ne bude tesko da nam preneses svoje utiske sa trke. Srecno. Hvala lepo....i nece nam biti tesko opisemo nase utiske...teze ce biti za plasman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu i drugi put. Da Vi uzivate u trci, a valjda rezultati nece izostati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9581 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 4397 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko sliku, ili skicu staze? ovo sam nasao na netu i izvinjavam se na skrabanju jer ovo radim tokom radnog vremena. 1.start/cilj 2.sikana 3.boksovi 4.sikana pred izlazak na zadnji pravac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo konkurencije za Vas: Inace, motor sad vozi RADOSAVLJEVIC Vladimir MK STS RACING NIS br. 80 Srecno za vikend vidimo se tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A gdje je Vama BJB naljepnica? ;D Da se i Vi lijepo provedete. Pa imacemo trkaca sa foruma iha ha. Samo naprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala, hvala. ako moze neko nek donese u box nalepnicu, zalepicemo je sa zadovoljstvom. ( stvarno ako moze neko da donese neku nalepnicu bjbikers?) Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 25, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko sliku, ili skicu staze? ovo sam nasao na netu i izvinjavam se na skrabanju jer ovo radim tokom radnog vremena. 1.start/cilj 2.sikana 3.boksovi 4.sikana pred izlazak na zadnji pravac Hvala Nidzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladaktm 0 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 990 SM Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta misle da rade momci sa SM motorima na ovoj stazi, to su samo pravci i predvidjeno je za trkalice?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek odvozaju za svoju dushu,shta ima veze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9581 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 4397 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Srecno momci i ocekujemno neke slike mi koji nemozemo da gledamo trku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Iz Obrenovca 5 navijaca...Skuplja se polako...xe +2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Natovarili smo nas Suzuki k7 1000 i za 2-3h krecemo iz Nisa prema Batajnici. Svima koji voze trku, srecno vidimo se tamo. Svetlo plav Suzuki, br.80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko sliku, ili skicu staze? ovo sam nasao na netu i izvinjavam se na skrabanju jer ovo radim tokom radnog vremena. 1.start/cilj 2.sikana 3.boksovi 4.sikana pred izlazak na zadnji pravac Hvala Nidzo. Ovo bi treblo uzeti sa rezevom. Na svakoj prethodnoj trci je ponešto mijenjano na stazi ( druge šikane...) Za ovu je najvljeno da će biti novih dionica,nove podloge... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta misle da rade momci sa SM motorima na ovoj stazi, to su samo pravci i predvidjeno je za trkalice?! A ja sam mislio da ces ti doci da vozis ... Veruj mi, mogao si lagano sa svojom zveri da se pojavis :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 27, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko sliku, ili skicu staze? ovo sam nasao na netu i izvinjavam se na skrabanju jer ovo radim tokom radnog vremena. 1.start/cilj 2.sikana 3.boksovi 4.sikana pred izlazak na zadnji pravac Hvala Nidzo. Ovo bi treblo uzeti sa rezevom. Na svakoj prethodnoj trci je ponešto mijenjano na stazi ( druge šikane...) Za ovu je najvljeno da će biti novih dionica,nove podloge... Sutra cu da proverim na licu mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan !Upravo sam se vratio iz Batajnice jer ME NISU PUSTILI da udjem!Samo ucesnici,clanovi ekipa i organizatora mogu da udju,gledaoci ko vas .ebe,ionako se to zbog vas ni ne desava! Ljut sam ko leptir,ne znam sta reci!A na plakatu lepo pise "subota ulaz slobodan" Verovatno vojska trenira strogocu (saka jada) zbog nemilog dogadjaja od pre par dana!Da se razumemo zao mi je pilota koji je poginuo (RIP),ali SRECA da se je to dogodilo na aerodromu,a ne iznad usca prepunog ljudi! Moto trke pratim vec 20 godina,ali sumnjam da cu na Batajnicu vise uci... i mozda bolje da prestanem da pisem jer sam suvise ljut Svim vozacima koji voze zelim srecu i dobre rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...