shoyyka 10514 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Istu ovakvu, samo za 5 kg veša, majka koristi već dugi niz godina... Ekstra je,radi kao sat, na centrifugi ne mrda, tada, pre 10 i više godina se to cenilo... Zato komentari tipa poklanjati ne piju vodu... Ako ništa, ostavi je, rasturi, motor za pečenjare, bubanj za roštilj, samo dodaš improvizovane nogare... Ja stare uvek rasturim, kablova vazda, zatrebaće, šrafića, osovinica, buksni... Pa tek tako ogoljenu bacam... Ovo prepucavanje kolega ne komentarišem... barem vam nije dosadno?!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Mart 15, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja šta bih da je moja, ali ovako mi preostaje samo da probam da je prodam. Neminovno je da će cena morati malo dole, ali ne mogu ja samoinicijativno da je prepolovim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...