Darko Floyd 920 Napisano Mart 16, 2021 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpa na forumu svaka reč zvuči teško, ne ljutim ni malo veruj mi samo sam hteo da budem što detaljniji kako bi imao predstavu. Inače razumem u potpunosti i ja sam par puta propustio dobre motore samo zato što nisam hteo da se zezam sa sitnicama. Prošlog meseca propustih prelepu Yamahu samo zato što sam bio u fazonu da nemam kada da menjam gume jbg, sad mi Harley stoji u servisu i menjaju sve što nisam video spolja pri kupovini Sve najbolje i ako si u blizini uvek si dobrodošao da pogledaš skuter bez ikakvih obaveza, pijemo kafu i sokić i slobodno možeš i da ga probaš (nisam od onih koji insistiraju na depozitu ) . 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11337 Napisano Mart 16, 2021 Ne silazi, 2308 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Vazi inace gledam motore ,zelim da kupim,malo me vremenske prilike sprecavaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...