Teo1812 0 Napisano Februar 28, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam a2 kategoriju do 35kw, razmisljam uzet yamahu mt-07 koja ima 55kw i staviti blokadu na 35kw pa kada prodjem tehnicki i kada u papirima bude pisalo da je legalno za a2 bi skinuo tu blokadu. Sada me zanima da li bi to bilo legalno ako se netko razumije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kecman14 16 Napisano Februar 28, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da si sam sebi odgovorio rečenicom "kada u papirima bude pisalo da je legalno za a2" Sent from my COL-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8080 Napisano Februar 28, 2021 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije bi ti bilo da položiš za "A". Mada nije loša ideja.....kako se Yamaha toga nije setila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1076 Napisano Februar 28, 2021 Zainteresovan, 309 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Setila se, dobijes taj model koji je ustinut na tih 35 ali to sad rade komjuterski i nema mu povratka na 55. Provereno u Platneru. I sa Hondom isti slucaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teo1812 0 Napisano Februar 28, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ali mislim uzet polovnog otprilike 2015god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Mart 1, 2021 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan To za promenu snage bez problema prolazi tehnički. Samo skini kofer i rolbar, tu su strogi. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...