draza 548 Napisano Februar 24, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Daihatsu Charade 1.3 1998-o god. Klima radi perfektno , limarijski je sredjen i ceo ofarban ( licno sam ga za sebe radeo ) nove zimske gume i nov akumulator . Enterijer maximalno ocuvan . Nije registrovan ( iz licnih razloga ) . Cena je oko 800e . Benelli pepe 50cm 2010.god. licno sam ga kupio novog , preso oko 6000 km . Razlog prodaje-vise stoji nego sto se vozi . Elektricni sauh prepravljen na rucni i trosi mnogo manje i lepse radi . Sve je fabricko na njemu . Cene na oglasima su bile oko 700e . Konkretno za oba vozila se ne zna realna cena jer su retki . Dao bih ova dva u zameni za neki motor ( prednost enduro motori ) . Ponude ovde ili u pp....hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 26, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dvojica mojih kolega traze skuter, ako hoces da prodajes odvojeno posalji mi jos slika na 0658928652. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 26, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Biker Q je napisao: Dvojica mojih kolega traze skuter, ako hoces da prodajes odvojeno posalji mi jos slika na 0658928652. Hocu druze ali tek kad klinac dodje i da ga slika . A i cenu realnu nemam pojma koju da stavim . Ja sam prvi vlasnik a motor je kao iz prodavnice i preso samo 6000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1737 Napisano Februar 26, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je topić Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Cvijanović je napisao: Skuter je topić I auto . Samo sto kod nas se ljudi plase tih Japanaca ali auo je sam vrh za gradsku upotrebu . A i za duze . Klima perfektno ladi malo trosi itd....nekoliko puta sam i za BG sa njim iso tako da nije mu tesko da potegne duzi put a ima 90ks pa ide i lepo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...