zeljko_srb 8 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko neku slavinu da nije pokvarena da proda, pod pokvarenim mislim da ne slini benzin iz nje. ako ima neka javi ovde, ili na moj mob. 064/303-77-62 Zeljko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nisi samo napisao za cega,mogu ljudi shvatiti da ti treba za bastu ili kuhinju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa reko sam NEKU, i reko sam da benzin flisuje, tako da mi sigurno ne treba za lavabo, ili traktor, vec za motor! HONDA XL600R je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan a jel pasuje od cbr900rr 93 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan neznam stvarno, jel ti problem da postavis sliku ovde? sliku slavine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...