ZeljaYZF 180 Napisano Jun 11, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan E odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Stigle trakice! Stavicu slike kad ih zalepim na motor. Hvala jos jednom Zlayi na trudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan BEOGRADJANI stigle trakice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Stigle i kod mene. Hvala i pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo matori hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Beogradjani kako cemo da podelimo ? ja sam u bg-u tek u nedelju predvece, jel mozemo tada da se nadjemo negde sednemo na sok i podelimo na miru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Jun 12, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni odgovara , sednemo recimo na usce ili negde gde svi znaju ... pa polako hvala na trudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Ma nista drugari, ne trebate se zahvaljivati,uzivajte.... Jos samo Cacani da se jave,da su stigle. Darden da ih preuzme i to je to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi da se nađemo na 25. maju na dočeku relijaša? Pa da spojimo sve zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ceka se Quickly Ajde javljaj da se i ja radujem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Meni se danas odlepila jedna ''dužina'' na prednjem točku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Meni se danas odlepila jedna ''dužina'' na prednjem točku Kad vozis ko manijak ;D Jesi li lepo odmastio i ocistio povrsine felni, osusio, onda lepio (cistim rukama) i mozda malo zagrejao fenom za kosu cisto da lepse uhvati? Ako nisi onda nista. Ako jesi, sorry. Koja ti je boja, ja sam zalepo na prednje tockove sve, a na zadnje samo po jednu cetvrt iz fazona. Slikacu sutra pa postavljam kako izgleda. Citaj: imam plave viska ako ti treba. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 13, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na prethodnoj strani kakve su mi felne Motor mi je uvek čist Nisam zagrevao fenom, stavio sam ih na sunce.. isto tako i felne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 13, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se odlepila jedna posle 2 dana, ali mojom krivicom. Zalepio sam je tako da prelazi malo ivicu i tu izgleda nije mogle da drzi dobro. Ponovo sam ocistio, i stavio drugu (jer ima viska) i evo drzi od prve porudzbine. E, mozes da premazes felnu super lepkom pa onda trakice, ma nema sanse da spadne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Jun 14, 2009 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja zalepio rucno bez onog plasticnog granicnika. Bas dosta sija u mraku . Evo slike preko dana a veceras stavljam nocnu svetlecu sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Stigle su trakice Cacanima samo da javim. Slikacu ih kad ih stavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Jun 14, 2009 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Meni se danas odlepila jedna ''dužina'' na prednjem točku Znaci neverujem, aj probaj da zalepis drugu od onih sto su visak pa javi sta se desava (samo prebrisi taj deo felne)... Ne znam meni i dalje stoje, sad bi slikao ali povredio sam obe ruke pa ono... Cim me prodje,kacim slike.... Cek jel si mi ti rekao da su ti se odlepile i neke od 2000din? Sporije vozi ;D ,zezam se,nema to veze, mozda je ta jedna falicna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Meni se danas odlepila jedna ''dužina'' na prednjem točku Znaci neverujem, aj probaj da zalepis drugu od onih sto su visak pa javi sta se desava (samo prebrisi taj deo felne)... Ne znam meni i dalje stoje, sad bi slikao ali povredio sam obe ruke pa ono... Cim me prodje,kacim slike.... Cek jel si mi ti rekao da su ti se odlepile i neke od 2000din? Sporije vozi ;D ,zezam se,nema to veze, mozda je ta jedna falicna... Ma da, te od 1500din nisu ni htele da se zalepe za prednji... Imam još trakica pa ću ih zalepiti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Jun 15, 2009 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno malo glupo pitanje ali me interesuje:jel se trakice lepe tako na motoru ili skidate tocak? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moze i jedno i drugo, ali posto je zezanje skidati tocak, ja sam zalepio na ovaj prvi nacin, a imas i treci nacin kada motor podignes na centralni stender ili stavis posebno tocak po tocak na posebne stendere pa lepis..Ja sam opusteno zalepio na mom(sa malom greskicom ;D.... A i disk treba menjati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A beogradjani hocemo li se nalaziti da podelimo trakice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja moje zalepio. Kad budem mogao slikacu i po mraku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Pade mrak. Stavio sam na prednji tocak celu traku, dok sam se na zadnjem igrao samo jedne cetvrtine. Kad se vrti lepo izgleda ali ne mogu da slikam i vozim i tako to. Uglavnom, ja zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A beogradjani hocemo li se nalaziti da podelimo trakice Ajde. Kaži gdje si šta si pa da se nalazimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...