DuleTenere 49 Napisano Februar 20, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Firmirani i kvalitetni anti fog pinlock za sve vrste vizira. U kompletu dobijate pinove, dva za ugradnju i jedan rezervni kod providnih. Ugradnja veoma jednostavna. Treba vam burgija od 5mm i 5 minuta vremena. Zgodno bi bilo da imate nekog da pridrzi dok busite ali nije neophodno. Pinovi su blago ekscentricni, tako da rupe ne moraju biti 100% na pravom mestu, ima oko 1mm tolerancije. Lako se skida i montira po potrebi. Imam providne i zatamnjene. Cena 1000din komad. Dva komada 1800din. Rade provereno, imam ih u obe svoje kacige. TEL: 0637737110 T Promenio Februar 21, 2021 član DuleTenere 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Februar 20, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Mož dva providna za mene?Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Februar 21, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ime,ubeleži i meni jedan providan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 21, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Dule Sebeški said: Ime,ubeleži i meni jedan providan. Ubelezen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 21, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, N e g r o said: Mož dva providna za mene? Sent from my iPhone using Tapatalk Ubelezeno. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 21, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za obe kombinacije, providni i tamni. Jedino sto ne mogu pre srede, a culi bi se za licno preuzimanje u sredu, cetvrtak, ako moze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 21, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Blaza said: Zainteresovan sam za obe kombinacije, providni i tamni. Jedino sto ne mogu pre srede, a culi bi se za licno preuzimanje u sredu, cetvrtak, ako moze. Moze naravno, da ti rezervisem jedan proviodni i jedan tamni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 21, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 21, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Blaza said: Da. Hvala Dogovoreno. Hvala tebi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 21, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, rezervisani su mi svi providni. Ostalo je jos 6 zatamnjenih.Dodao bih da su ti zatamnjeni, vrlo malo zatamnjeni, slika koju sam postavio nije realna, svetliji je. Bas su prijatni za voznju, Hvala svima koji su rezervisali i koji ce nadam se kupiti. Molim sve da me kontaktiraju na mob. ili na pp da se dogovorimo oko preuzimanja ili slanja. Hvala vam jos jedamput. Promenio Februar 21, 2021 član DuleTenere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Februar 21, 2021 (promenjeno) Andragog, 4943 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Meni jedan providni ili zatamnjeni ! Danas palim yamahu, svratiću do tebe, samo mi napiši kude si u munze! Promenio Februar 21, 2021 član srbac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 21, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, N e g r o said: Mož dva providna za mene? Sent from my iPhone using Tapatalk Odvojena dva za tebe. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 21, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zabrojao sam se, Ostao 1 providni i 6 tamnih. Promenio Februar 21, 2021 član DuleTenere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Februar 22, 2021 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Jel odgovaraju za vizire gde vec postoje (fabrički) pinovi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 22, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam video da je na jednu AGV uleteo na fabricke pinove, za ostale stvarno ne znam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7632 Napisano Februar 22, 2021 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je taj providni jos na lageru ja bih uzeo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Februar 22, 2021 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Bigor je napisao: Ako je taj providni jos na lageru ja bih uzeo. Komšo, taman da uzmeš i tamni kad budeš išao po taj, em "dobijamo popust" em dobijaš i tamni za DŽ od mene ako ne bude meni pasovao na moj vizir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7632 Napisano Februar 22, 2021 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 22, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo 5 tamnih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 24, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim @DuleTenere za pinlock. Providni legao, a tamni je malo veci, njega cemo ukrojiti ! Pozz, i hvala ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 24, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3330 Napisano Februar 24, 2021 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Imaćeš još neku turu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16882 Napisano Februar 24, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Atorn je napisao: Imaćeš još neku turu? Mislim da mu je ostalo par komada ovih zatamnjenih, a rekao mi je da neće da ima ponovo ove vizire. Ja sam uzeo jedan i namontiran na svoju kacigu i testirao. Izvanredan rezultat, nema magljenja ni u najgorim uslovima. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7632 Napisano Februar 24, 2021 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeh providni i malen je za moje pinove u viziru, naravno dobio sam nove koje mi je kolega objasnio kako se stavljaju. E sad tu sam morao probusiti vizir i posle malo dumanja sam rijesio ipak da ga ne busim nego da zalijepim glue gun-om. Ispalo ekstra i najbolje sto se to lepilo moze ukloniti bez ikakavih znakova da je ikada bilo tu. Znaci sve isprobano i uklanjanje lepila i voznja jutros, magla se uhvati samo po rubovima ali nikakva smetnja u voznji jer ne ulazi u vidno polje.Eto mozda jos nekome posluzi patentПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 25, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Atorn said: Imaćeš još neku turu? Ne, ovo sam slucajno nabavio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...