Nemanja Petrovic 323 Napisano Februar 17, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Podrzav,Ja sam Nemanja,iz Beograda sam!Forum pratim nekih 5 godina.Nalog sam napravio da bih pitao nesto u vezi Hondinih menjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Februar 17, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došaov Nadamo se da ćeš ostati na forumu i kada rešiš menjač 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 17, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Daj ubaci slike bajka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 18, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Februar 21, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan On 17.2.2021. at 11:04, floyd032 je napisao: Pozz Daj ubaci slike bajka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 22, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Nemanja. Dobro nam došao. Možda sam se učinio neprijatnim u temi za menjače, nije to bilo ništa lično, ali shvatićeš i sam vremenom koliko ume da bude iritantno trolovanje. Drago mi je što nisi jedan od takvih. Svako dobro. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...