miksamgm 1068 Napisano Mart 4, 2021 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Bio je neki lik ovde, posvadjao se sa pola foruma zbog dačije. Gagi racerili tako nesto, mora jos neko da se seca tih tema, to je bilo za plakanje od smeha. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti je samo palo na pamet da je kupis Pa u tom momentu ja bila stara oko 3 godine a ja ne uzeo za 5150€ , bez ulaganja,pali i vozi. Održavan u Hit Auto,svi servisi upisani. Realno,kod mene je prešla 60 000 sa zamenom ležaja točka i stabilizatorom. Bukvalno,sipaj i vozi.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Mart 4, 2021 (promenjeno) Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda posuda za dodovanje rashladne tečnosti kod mog Rovera. Prozirno čista, a kakvih sam viđao, katastrofa. Kao i u svakodnevnom životu susretneš se sa znalcima koji sve znaju, ali na žalost su jako skromnog znanja i iskustva. Takvih naravno ima i na forumu. A ovako to izgleda kod nekog drugog. Gas ... Promenio Mart 5, 2021 član Blueser 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Mart 7, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Može lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1737 Napisano Mart 8, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Eto prodade ga...Sasvim ok auto,ali redak,pa zato i skrajnut. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...