AreOut 8 Napisano Jul 6, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bez zezanja meni je ovo putesestvije, pa 7-8 godina nisam vozio motor duze od 50 km, a sad citavih 100 Mada zaje8ah se vozio sam u sorcu i majci (i zastitom za koljena bre!) a u povratku sam obukao gornji dio trenerke jer je bilo zima oko 10 uvece. I tako, ispricah se malo s Gasom, pogledah jednu novu NSRku 125 (jos se proizvode!) i kuci. Put nisam ni osjetio osim vjetra koji je duvao kod Virpazara i dobro me probio (upala pluca sta je to za mene, sitnica). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 7, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Eto, novopeceni bajkeri u Dainese pidzamama i Alpinestars papuchama... [-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 7, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ej bre ti imao sam patike :twisted: I to original Nike bate (salim se Adidas su bile) Evo donio mi je veci sad kisno odijelo pa mi samo fale cizme, jakna, pantalone i rukavice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jul 7, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ej bre ti imao sam patike :twisted: I to original Nike bate (salim se Adidas su bile) Evo donio mi je veci sad kisno odijelo pa mi samo fale cizme' date=' jakna, pantalone i rukavice [/quote'] Samo polako sa opremom i brzi voz krece polako Kako si zadovoljan prevozom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 7, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uuu extra put se ne osjeca uopste (osim sto me je vjetar probio naravno). Sto se opreme tice da sam je imao vjerovatno bih vozio 10-20 km/h brze i u par riskantnih situacija cisto sumnjam da bih prosao kao sad, tako da ima to i svoje prednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 8, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Po krivinama polako, po pravcu raspali-40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 19, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ali je imao štitnike za koljena, kao pravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...