Jump to content

Moto Zajednica

Pitanje u vezi am6 minarelijeve masine.

Recommended Posts

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: Ktm sx 125,Cpi sm 50

Naime,am6 minarelijeva masina 50cc,uglavnom imaju kako da kazem ne znam da li je to tacan naziv,ali iz nekog mog vida,imaju klapnu do koje su lupam mrtvi,tipa dooo 4500k obrtaja su mrtvi,dok tek posle tih 4500 masina krece da radi i puni dalje sa obrtajima.Posto vozim full kros motore i bavim se time,kupio sam ovu da kazem igrackicu da se zanimam po gradu.Da li je nekako moguce da ta klapna,ili taj ventil otvara cim mu se da gas,ili je neophodno ugradnja kita 70-90cc,veceg karburatora,i sportskog auspuha.Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4864 postova

Априлија RS 50, и многи кинески крос и SM модели возе ову машину. Највечи је проблем мењач који зна код кинеза да буде "моменат огранилења". Тачније мотор шалта 6ст брзина а уствари реално има три. Ако је машина ослобоџена у том погледу постоје веома добре могучности да се претвори у малог змаја.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: Ktm sx 125,Cpi sm 50

@Krokodilone znam koliko smo se razumeli,6brzinaa salta ih brzo sve je to u redu motor je presao 10k kilometara,nego sam ja navikao na full kros motore i brzu redukciju prenosa,tj kako dam gas da ide u 10k obrtaja,dok ovaj tek posle 4-5k obrtaja pocinje da prima gas,pa sam zato pitao da li to moze da se uradi da prima gas na prvu kako mu das gas,ili mora kit i sve ostalo. Poz

• Ne silazi, 4864 postova

Прво мораш да видиш где су ограничења, обично има пластичну чауру на усисном ламелном вентилу. Граничнике отварања ламелица корегираш до могучности усисног отвора, ако су металне ставиш карбонске. Олакшаш магнет(скинеш зубчаник за алансер и палиш само на курблу). Провериш издув, очистиш све непотребне преграде......помери предпаљење 5' у раније и много других фора. Иначе ја сам тебе одлично разумео, него дали си ти мене???

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja