PROFILER 76 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj koji imam ;D Svi pricaju Honda al se za ovim okrecu jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj koji imam ;D Svi pricaju Honda al se za ovim okrecu jbg Definitivno taj! GSX R je najbrutalniji R koji postoji, izraz "najbrutalniji" sam cuo od iskusnog vozaca R-a koji je vozio sve i svasta. Tada mi je rekao da su svi R-ovi na isti fazon, brzi, jaki, ali samo je gsxr brutalan, na dodavanje gasa reaguje kao da eksplodira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JPSUPERBIKES 0 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Florida Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da nisam jedini koji zna istinu.GSXR je jedini R.A za one koji ne znaju,magazine u ruke i uci. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da nisam jedini koji zna istinu.GSXR je jedini R.A za one koji ne znaju,[glow=red,2,300]magazine u ruke[/glow] i uci. ;D ;D ;D Hmmm magazine u ruke???Iz magazina mozes samo da naucis koji proizvodjac je izvadio najvise para da bude najbolji u tim testovima,ko najvise plati najbolji je.A za ostalo ipak moras da uzmes volan u ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JPSUPERBIKES 0 Napisano Novembar 3, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Florida Prijavi odgovor kao problematičan Teorija Zavere,prica ili stvarnost.Sve je moguce a mozda i nije.Drago mi je da nisam u tom tripu. Plus gde da se nadju sponzori za takav projekat.Ja sam uspeo da kupim GSXR ali sad da kupujem jos neke,ne bih ispratio tu pricu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Novembar 3, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bih morao R-a, onda ovog : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kliks 0 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan GSXR ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio bih sve i svašta bez problema. Od R-ova novije generacije definitivno GSXR1000 deluje da se lakše zavrti i ima butalnost od nula do kraja. Kako su oni napravili takvu isporuku snage ja ne znam, Yamaha se namuči sa promenljivim usisima pa opet ništa. Pre K6 imao sam R1 2004, daleko od toga da motor nije dobar ali mašina GSXR je No1. Za moj ukus komanda kočnice na R1 bolja, ne kažem da bolje koči drugačiji je osećaj komande Ne znam za manje ccm nisam vozio mada mi npr u 600ccm Honda deluje veoma dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Shodno mogućnostima neka bude ZX6R Ninja Ako bude sreće voziće se sezone 2009 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno GSXR-a 600 K6 il K7. Boze zdravlja i mislim da ce to biti moj sledeci motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HD R1 0 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno gsxr 1000, k5 ili k6, najbrutalnija zvijer sa najboljom ciklistikom ikad napravljenom. Prije je to hrvanje, a ne vožnja tim motorom, ali jednom se živi zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ako mora da bude R u naslovu onda nesto ovako .Ipak ima vise smeka od "sirove zivotinje ". GPZ 900 R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kratko i jasno GSXR 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Kratko i jasno GSXR 1000. Kakvi su ovo sektaši gori su od GS-ovaca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mora da bude R u naslovu onda nesto ovako .Ipak ima vise smeka od "sirove zivotinje ". GPZ 900 R najbolji R KOJI SAM VOZIO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Novembar 18, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan iako zapravo volim custome i vozim jednog takvog kineskog,ako bas treba biri r,onda je moj izbor mala ninja 250.cesto sam suvozac na 12-stici al to mi je jaako veliko i prejako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan GSX R 1000 definitivno!!! Ma ipak AFRRRRRIKU!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Januar 9, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, kad vidim sve ove slike i predloge stvarno se raspametim. Mada moram se složiti sa Gavrolinijem da su motori sve manji i manji i probao sam gsxr1000 k8 i baš je mali, ima to svojih prednosti sigurno ali ipak ako mora novo onda ZX12R koji nisam probao ali verujem da bi mi on odgovarao po dimenzijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno taj! GSX R je najbrutalniji R koji postoji, izraz "najbrutalniji" sam cuo od iskusnog vozaca R-a koji je vozio sve i svasta. Tada mi je rekao da su svi R-ovi na isti fazon, brzi, jaki, ali samo je gsxr brutalan, na dodavanje gasa reaguje kao da eksplodira. Nemoj da se naljutis ali vecu glupost nisam procitao....vidi se da se taj tvoj bas navozao R-ova ili samo jednog...opet je pocelo ono "cuo sam" i "rekli mi".... Ko se navozio svih R-ova (1000) verovatno da moze da bira uzeo bi Suzukija...ali ne upravo zbog toga sto ti navodis.....daleko od toga da nije "brutalan"...ako kazes "brutalan" to su bili K-5 i K-6...... Danas se trazi od najacih R-ova da mozes da ih vozis u uslovima saobracaja....a to "brutalan" mu sada dodje kao minus.....ja bih rekao da je ipak "najbrutalniji" bio zx-10 iz 2004.....doduse i posle toga su Kawe imale jaku tendenciju da "dizu nos u vazduh" i treba prilicno umeca da ih se vozi po putu.....sto neke privlaci a neke odbija posto traze pitomije drustvo koje ce manje da ih plasi.... Istina je da su svi R brzi i jaki ali svaki ima neke svoje osobine zbog kojih ih jedni vole a drugi nevole...generalno po meni Honda je najsvestraniji R i nju je najpametnije kupiti jel ima najmanje "brutalnosti" a pruza isto sto i ostali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Januar 9, 2010 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan BIMOTA DB7!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Januar 9, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan KTM RC8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR1000RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 9, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 9, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se bunio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...