Angell_Bg 59 Napisano Januar 26, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio? Bilo koji, daj sta das, kupio? E to je bolje pitanje Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 26, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Један стари бајкер ми нудио да пробам Агусту Ф4. Ја рекао не, иначе никад не тражим туђи мотор да провозам, овај ми сам нудио .... још ми жао.Sto si odbio? Envoyé de mon Redmi 5 Plus en utilisant Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 26, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uf sta si propustio Envoyé de mon Redmi 5 Plus en utilisant Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 26, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I ja uvek odbijem da vozim tudje motore. Isto tako ne volim bas da dajem da neko vozi osim ako ga dobro ne poznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Januar 29, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Motor i zena se ne daju,jedino ako ih ukrades Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Januar 29, 2019 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/26/2019 at 1:19 AM, streetbiker said: Ducati Panigale V4R Ovo je zaista remek djelo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1512 Napisano Januar 29, 2019 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Samo je jedan R koji bi vozio...a i vozim ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4443 Napisano Januar 29, 2019 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ima samo dva koja ne bih ( smrdu i busu , ne zna se koji je grdji ) , sto dalje implicira da bi sve ostale vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Januar 30, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan M1 iz Kraljevske klase MotoGP-a ... ustvari volela bih da provozam cisto da vidim kakav je osecaj .... mada bih sve probala A ovako , naravno Kawasaki 636 i R1 ... pa sta cu kada volem 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4443 Napisano Januar 30, 2019 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, bocca_bastard je napisao: koji je smrda? Smrda je srad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Januar 30, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan A ja sad planiram da kupim nekog sMrada zbog finansija,ali kad bih mogao da se pruzim onda mali BUSA 1.3L A realno bi K1-K2 litrica bila najpozeljnija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Januar 31, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Mozda zx10r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 31, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto je dosadnije od crnog motora je bela schuberth kaciga. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Januar 31, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Omiljene moje boje,crna i bela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 31, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ali to nisu boje Doduse volim ih i ja, al uglavnom na garderobi samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Januar 31, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ok nisu osnovne al ih volim,motor volim ako je po mogucstvu u crnoj boji a garderobu u beloj mada mi je oprema crna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Mart 4, 2019 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan ne kudi konja koga nisi jahao... ...ima tu mnooogo lepog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16541 Napisano Mart 4, 2019 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Mart 4, 2019 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ZX9R '99god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Mart 7, 2019 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mi Ducati crveni, bice moj konjic drveni Ali, s obzirom da sam porastao vise nego sto 916 dozvoljava, sledeci motor ce najverovatnije biti Hayabusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16357 Napisano Mart 7, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Nemanja88 je napisao: Ali, s obzirom da sam porastao vise nego sto 916 dozvoljava, sledeci motor ce najverovatnije biti Hayabusa kolega, neces valjda, pa to voze samo ovi sa malom pishom...budi musko bre, kupi CBR 600... Ja se dvoumim izmedju ZX10r I K6 1000...ne mogu da nadjem krsten, sve ubijeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Mart 7, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ovaj...linija po mom ukusu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 652 Napisano Mart 7, 2019 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 7, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Datyonu 955i 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Mart 7, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Mister Bob je napisao: ja bi ovaj...linija po mom ukusu... kao naruceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...