SkoMy 664 Napisano Februar 10, 2021 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kao što naslov teme kaže prodajem Apriliu Classic 125, 1996godište. Motor je 125cc i 8kw/11ks, ima na satu 16.000km i stvarno mislim da je za svoje godine u odličnom stanju. Ko ne zna, radi se o Rotax 2t mašini koja ide kao nevreme za 125cc a pritom nije veliki potrošač. Veoma zabavan motorić, izutetno povozan i lak za vožnju. Pogodan je za mlađe vozače, početnike ili one iskusnije kojima treba nešto okretno za kraće relacije a ne vole skutere (upravo u tu namenu sam ga i ja koristio). Toliko od mene. Za sva pitanja ili dodatne informacije može poruka ovde ili poziv na dole navedeni broj. Pozdrav! Kontakt telefon: 0645110577, Marko Cena: 1000e, nije fiksna Na prodaju Aprilia Classic 125. Aprilia je u odličnom, fabričkom stanju. Sve na motoru je fabričko i motor je kompletno u prvoj boji. Izuzetno lep i očuvan primerak. Do skoro je bio treći motor u garaži s toga je vrlo malo vožen što govori i njegova kilometraža. Agregat i menjač su u odličnom stanju. Reč je o poznatom Rotax 122 agregatu koji se ugrađivao u Red Rose, Classic i RS 125 i o kome ne treba mnogo govoriti. Motor ima šest brzina, izuzetno je mali potrošač a ide neverovatno dobro za 125 kubika. Pre par dana ili nekih 50km na motor je stavljen nov DID lanac sa lančanicima, stavljeni novi Ariete semerinzi u viljuškama i sipano Ipone ulje. Akumulator, pločice kao i diskovi su takođe u odličnom stanju. U motor je od prvog dana sipano isključivo Motul-ovo najkvalitetnije 2t sintetičko ulje. Registracija je istekla i motor se vodi na mene. Cena nije fiksna i moguća je manja korekcija. Srećna kupovina! 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 808 Napisano Februar 10, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep motor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7544 Napisano Februar 10, 2021 Drug član, 3132 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lepa! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 642 Napisano Februar 10, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se sa je sačuvana.Srećno sa prodajom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 664 Napisano Februar 11, 2021 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia prodata. Za manje od 48h me je troje ljudi kontaktiralo a najbrži su bili iz Valjeva. Dečko koji je pazario motor je bio oduševljen stanjem motora. Drago mi je da mu se sviđa i puno bezbednih kilometara mu želim. Neka ga lepo služi. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...