djura 28 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kao sto gore pise, aj mi wise guys preporucite fotoaparat tipa IDIOT. Treba da slika super slike a da nije prevelika budza i da ima veliki displej pozadi, da vidim sta sam slikao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 15, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Budzet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Canon IXUS 85 IS @Evil_Zo Budzet Srbije ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ja imam panasonic lumix tz5. Kvalitet slike mozes da vidis u putopisu iz Albanije i okolnih zemalja... Ima veliku povrsinu sociva, veliki ekran, i lako se rukuje jednom rukom. A najlepse od svega je siroki ugao od 28mm... Valjda je izasao i novi model sa sve WiFi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam ovaj olympus fe340 digital camera Ali nemoj mene da uzimas u obzir ja sam glup za fotografije tako da je meni ovaj i previse ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 15, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo najlogičnije da kupim N95 i time dobijem i GPS i idiot fotoaparat i telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
night hawk 3 Napisano Septembar 15, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic Prijavi odgovor kao problematičan canon ixus 860 ... zbog sirokog ugla ... i svega ostalog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo najlogičnije da kupim N95 i time dobijem i GPS i idiot fotoaparat i telefon. e jebiga, sto ne rece ranije.... Ipak ovaj Canon, svi ga hvale, ? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Kaj ne pitaš svog Hr Gurua?Da ti olakšam kupio je prije Kine G5! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kupio je prije Kine G5! ;D sta je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Canon G9....nema bolje...cena kod nas (na slici) I cena u Americi: http://www.prestigecamera.com/viewproduct.aspx?id=%20%20%203643393 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Trazio si SUPER idiota - evo ti ga! S obzirom da znamo cime ti je budzet ogranicen (''Beogradski sindikat'' peva na tu temu ;D), ovo je prava igracka za tebe. Nije preterano veliki a kazu da lepo radi. A nema jedan nego 3 displeja Doktor je onoliko iskritikovao 40D pa sam morao da mu dodam neko pocetnicko pojacanje . ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Canon G9....nema bolje...cena kod nas (na slici) I cena u Americi: http://www.prestigecamera.com/viewproduct.aspx?id=%20%20%203643393 Tipfeler,htjedoh i ja napisati G9! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Trazio si SUPER idiota - evo ti ga! S obzirom da znamo cime ti je budzet ogranicen (''Beogradski sindikat'' peva na tu temu ;D), ovo je prava igracka za tebe. Nije preterano veliki a kazu da lepo radi. A nema jedan nego 3 displeja Doktor je onoliko iskritikovao 40D pa sam morao da mu dodam neko pocetnicko pojacanje . ;D ;D ;D Kupuješ Camper? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 15, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan canon ixus 860 ... zbog sirokog ugla ... i svega ostalog Djuro, mislim da je ovo za tebe najbolje. Ima ga Mikka ako se ne varam, stvarno je super, a ne kosta mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan veliko mi to bre doktore. Treba mi nesto za u pdže. Nego, vide li ti sta je ovaj manijak sve nakupovao....pa zato je njemu malo maxia i 2x po E41 kad ide negde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan veliko mi to bre doktore. Treba mi nesto za u pdže. Nego, vide li ti sta je ovaj manijak sve nakupovao....pa zato je njemu malo maxia i 2x po E41 kad ide negde.... Pa posudi Švabi stari,a poslije znaš... djabe mu sve to , kad je star,ne ide u Gym i nema ruku ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupuješ Camper? ;D jel ti je sada jasnije zasto se prave one prikolice za motore? canon ixus 860 ... zbog sirokog ugla ... i svega ostalog Djuro, mislim da je ovo za tebe najbolje. Ima ga Mikka ako se ne varam, stvarno je super, a ne kosta mnogo. slazem se. Evo upravo sam ga kupio... Hvala na savetima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 15, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan lep izbor, da te dobro sluzi p.s. okaci neku fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan canon ixus 860 ... zbog sirokog ugla ... i svega ostalog Djuro, mislim da je ovo za tebe najbolje. Ima ga Mikka ako se ne varam, stvarno je super, a ne kosta mnogo. slazem se. Evo upravo sam ga kupio... Hvala na savetima! extra inače ja sam otkucao tu poruku sa sokolovog naloga da te bre dobro služi, i da napokon napraviš bolje fotke od mikke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan veliko mi to bre doktore. Treba mi nesto za u pdže. Nego, vide li ti sta je ovaj manijak sve nakupovao....pa zato je njemu malo maxia i 2x po E41 kad ide negde.... Pa posudi Švabi stari,a poslije znaš... pa posudi mi ti stroma.....a poslije znas... ;D ;D super si uzeo ovaj Canon jos samo da ti ga neko donese ;D ;D OFF dr....jel tebi treba kaj odande ;D za uzvrat me u petak ujutro u 5:00 vozis na aerodrom i cuvas mi GS na 2 nedelje moze ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2025 Napisano Septembar 16, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan dr....jel tebi treba kaj odande ;D za uzvrat me u petak ujutro u 5:00 vozis na aerodrom i cuvas mi GS na 2 nedelje moze ??? Cuvacu ti ja GS-a! A meni treba onaj automat za stop svetlo sa tvog motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Septembar 16, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To mož' da se napravi, Lalajko, nekad sam to opravio i ugradio u Fordića...ajd' baš da probam da nađem šemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dr....jel tebi treba kaj odande ;D za uzvrat me u petak ujutro u 5:00 vozis na aerodrom i cuvas mi GS na 2 nedelje moze ??? Cuvacu ti ja GS-a! A meni treba onaj automat za stop svetlo sa tvog motora! OK dogovoreno, ali....dr Chala zivi u ZG, cro, a meni bas odatle polazi avion pa ako ces samnom do HR pa opet da dodjes po mene za 2 nedelje nemam nista protiv ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...