vulekawasaki 2 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Par ljudi je tražilo slike nove NINJE ZX6R za 2009.godinu.... KONAČNO SAM JE NAŠAO!!! :D Jedna al vredna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Septembar 15, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, ne svidja mi se uopshte. Gledaj kolike podochnjake ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2922 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2801 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije photoshop onda se vraćaju dizajnom na moju seriju 03-04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 681 Napisano Septembar 15, 2008 drkadzija, 1238 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan jbg bili su mi lepši topovi ispod repa , jest da greju guzicu ali su mi lepši...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jbg bili su mi lepši topovi ispod repa , jest da greju guzicu ali su mi lepši...... ne znam kako je kod 05-06 modela,ali kod mene ništa negreje...Ima odličnu termoizolacionu oblogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uuu meni se svidja! :) Lepsa je od prethodne verzije Ninje. Jos da ima auspuh ispod repa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1384 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije photoshop onda se vraćaju dizajnom na moju seriju 03-04. upravo tako mnogo lici na model za 2004 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 15, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan meni je bas kul! jako je lepa.mislim, mnoooogo lepsa od one od prosle god i nekoliko unazad...moje misljenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ducasaki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ducasaki? Ua lopovi > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Šta hoćete da kažete,da je moj motor RUŽAN!!!!!!! :P :P :P :P :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bsmotoring.com/web-files/2007/milan2007/ducati_1098r_2.jpg farovi su im jako slicni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi deluje kao kopija ducatija zbog farova i retrovizora i honde zbog izduva.. Ali je ipak lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 4 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma zar je bitno izgleda prelepo ako ostane cena ista (iliti jefitnije za po 1500 od ostalih) onda je bext buy pa jos i prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jedan od onih koji je otvorio temu i trazio sliku i hvala sto si se setio i postavio. Meni se motor svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je lep. Jedino mi se auspuh ne svidja. Ako vec nije ispod repa bar da su stavili veci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jedan od onih koji je otvorio temu i trazio sliku i hvala sto si se setio i postavio. Meni se motor svidja. BRKO-AKO sam obećao,potrudiću se i da ispunim POZZZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan svake godine novi model...Ne svidja mi se izduv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan svake godine novi model...Ne svidja mi se izduv. Svake druge... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Septembar 16, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kawa izgleda extra ;) Farovi jeste da su slicni kao i na Ducatiu ali malo....Auspusi su vec stvar ukusa,naravno da ne moze svakom da se svide,ali zato kome se nesvidjaju a ima viska para uvek moze staviti auspuh koji mu se vise svidja ;D Jedino se nadam da ce nova 6-ica dobiti jos po neku nalepnicu jer joj to definitivno nedostaje Jos da vidimo sta je ispod oklopa i bice sve super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Kawa izgleda extra ;) Farovi jeste da su slicni kao i na Ducatiu ali malo....Auspusi su vec stvar ukusa,naravno da ne moze svakom da se svide,ali zato kome se nesvidjaju a ima viska para uvek moze staviti auspuh koji mu se vise svidja ;D Jedino se nadam da ce nova 6-ica dobiti jos po neku nalepnicu jer joj to definitivno nedostaje Jos da vidimo sta je ispod oklopa i bice sve super Ispd oklopa je 599 ccm agregat ( kao i za 2007/2008 ) 125 ks-135 ks sa RAM-AIR-om 16V DOHC,sa antihoping kvačilom,....Isti je agregat 2007-2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1164 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan predivan motor mnogo mi lici na model 636 2006godiste lepsije od modela 2007 i 2008 a cinimi se da su ovi farovi malo ukrsteni sa dukatijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika je stara dve godine, i ja sam je jos "onomad" postavio na forumu kao moguci izgled modela za 2007mu godinu... tek toliko da znate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika je stara dve godine, i ja sam je jos "onomad" postavio na forumu kao moguci izgled modela za 2007mu godinu... tek toliko da znate... Čudime da je ja onda nisam našao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Septembar 17, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika je stara dve godine, i ja sam je jos "onomad" postavio na forumu kao moguci izgled modela za 2007mu godinu... tek toliko da znate... Tako kažu i na ovom forumu http://www.zxforums.com/forums/zx-6r-forum/12646-2009-zx6r.html I knew I had seen this pic before. I was just looking around online for some stock photos to photoshop for a friend and realized where I had seen it. This is a photochop that was put out as a prospect by some hack online bike mag as a prediction of what the 2007-2008 zx6r would look like. This pic has been around for a couple of years. I knew I had seen that ugly mug somewhere. Evo još jednog Photoshopa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...