Bojan Budjevac 432 Napisano Februar 7, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem motor do 2400 evra. Potrebno je da ima: - preko 500 kubuka - da ne bude stariji od 1998 godista - da bude enduro, touring ili naked verzija Pozeljno je da motor bude registrovan i da nema mehanickih kvarova i većih ulaganja. Ponude slati u PP i molim da ponude budu realne. Promenio Februar 7, 2021 član Bojan Budjevac Dopuna 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Februar 23, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Motor kupljen, hvala puno svima koji su mi slali predloge i ponude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Februar 23, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Koji koji koji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 24, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan TeDeM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Februar 24, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, drmilan_ je napisao: Koji koji koji? Kako @Markone88 kaze TeDeM 900. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2354 Napisano Februar 24, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom Boki! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Februar 24, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, lestra je napisao: Nek je sa srecom Boki! Hvala brate, ali nije bio motor za mene. Ja ostajem na GS-u jos uvek, a ovo smo jurili za mog druga @Lazar991.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Bojan Budjevac je napisao: Kako @Markone88 kaze TeDeM 900. Ček sad malo... TDM900, a budžet bio do 2400 evra? Gde je to bio TDM900 za te pare? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Februar 24, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, ThePainkiller je napisao: Ček sad malo... TDM900, a budžet bio do 2400 evra? Gde je to bio TDM900 za te pare? Dobro zapazanje...Morao je budzet na silu da se menja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2354 Napisano Februar 24, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan Budjevac Milsim da sam ga video u gradu, nema prednje oklope... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Februar 24, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan Budjevac Milsim da sam ga video u gradu, nema prednje oklope...Nismo ga dovezli jos, stoze do vikenda ako Bog da.Inace i ja sam taj video malopre... Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Februar 26, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je on zadovoljan i pravi bezbedne km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 1, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 24.2.2021. at 7:22, ThePainkiller je napisao: Ček sad malo... TDM900, a budžet bio do 2400 evra? Gde je to bio TDM900 za te pare? i ja se pitam isto? gde ima tdm za te pare ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, demro.st je napisao: i ja se pitam isto? gde ima tdm za te pare ? Niko nije rekao da ima, placen je vise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 1, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, demro.st said: i ja se pitam isto? gde ima tdm za te pare ? U Svici. Ima i za jeftinije, u ok stanju, al ubili malo vise kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...