Daki 302 Napisano Februar 7, 2021 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem odlično očuvane Dainese pantalone xxxl veličine. Imaju zimski uložak koji se skida i protektore na kolenima. Za muškarca visine 190 plus. dužina 118cm dužina nogavica 78 cm širina 50 cm Cena 50e telefon 060 353 00 83 Daki mogu da se pogledaju i probaju u Beogradu u Višnjičkoj 113. Naša Marina 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 7, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Veeeelikim ljudima je a poluobim 60+, 70+... Ovo je za normalno uhranjene bajkere Negooo, kad ovako na etiketi naglasavaju da je pranje iskljucivo na ruke na niskoj temperaturi, to je skoro siguran znak da imaju u sebi neku vrstu Goretex-a !Tako da je ovo jako fina kupovina... 1 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8402 Napisano Februar 7, 2021 Solo Rider, 3215 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, LuckyVladano je napisao: Veeeelikim ljudima je a poluobim 60+, 70+... Ovo je za normalno uhranjene bajkere Negooo, kad ovako na etiketi naglasavaju da je pranje iskljucivo na ruke na niskoj temperaturi, to je skoro siguran znak da imaju u sebi neku vrstu Goretex-a ! Tako da je ovo jako fina kupovina... Eeeeee ako si mu rek'o Laki 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 9, 2021 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Upao sam u tu višu kategoriju i ja... , pa moram da se oprostim od normalnih pantalona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Daki, znaci sad si u kategoriji pravih Bajkera ? Ajde navijam da ih prodas, mozda imam nesto (vece) za tebe. A i nismo se videli 100 godina... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 9, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan al ove tvoje mere su mi cudne skroz. Na mojim pantalonama imam problem da su mi bas bas knap kada ubacim postavu. Duzina nogavica mi je isto 118. Sirina struka 45. Al ovaj deo sto je kod tebe 78cm je na ovim mojim 90cm. Sto je bas cudna razlika. Ja imam 115kg, 190 visok. Koliko ti imas ako su ti male? Ako imas manje od mene da ne dolazim za dzabe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 13, 2021 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da su nešto dublje pantalone ili sam ja meru uzeo pogrešno u tom delu. Nekako sam uze za meru najnižu tačku. Inače sam visok 202cm i imam 10kg , tako da, kapiram, tebi bi trebalo da su ok. Svrati, probaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...