Lukac 1354 Napisano Februar 5, 2021 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem FJR1300 god 2002, pravih 44000km, 145ks, stanje-kao nov. Motor je uvezen krajem prosle god, preko mog prijatelja Gagija (3T Racing, Balosava), od prvog vlasnika iz Nemacke, sa originalnom kilometrazom, faktura je na moje ime, pa je prepis obavezan.Yamaha nije bila namenjena preprodaji, ali izgleda da ce zbog nase selidbe otici na dobos.Na motoru je uradjeno sledece: kompletan veliki servis, sa svim uljima, nov akumulator u garanciji, nove gume,progresivne opruge napred i duze koske pozadi (zbog moje niskosti), stavljen rucni -umesto automatskog sauha (garantovano manja potrosnja),iridijum svecice, dodatni prekidac za ventilator, uticnica, crash padovi sa drzacima za dodatne farove, raiseri za volan, uradjen mod za hladjenje na spoileru itd. Motor sam platio 3150 i sva ostala zadovoljstva me kostaju skoro 600e, tako da ga prodajem za min 3500e.Posto sam vec imao 2015 FJR neispravan, kome smo radili glavu (tzv ticking problem) , moje skromno misljenje je da nije isto kupiti ovakav motor iz uvoza na kome ne urade nista osim glancanja i motor koji je kompletno spreman za putovanja.Ako nekom treba neki savet o radovima i prepravkama, rado cu odgovoriti, moze PP. Lukac 064 9760896. Evo jedne slike mog prvog FJR79fQj][/url] Promenio Februar 5, 2021 član Lukac 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8116 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim slike ni na kompu, ni na telefonu... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17215 Napisano Februar 5, 2021 Integrisan, 5072 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljajte na Imgur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Februar 5, 2021 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam postimage, mozda se sad vide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Februar 5, 2021 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Lukac said: Koristio sam postimage, mozda se sad vide Nešto ne radiš kako treba...kopiraj hotlink for forums, može i za sve slike osjednom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Februar 5, 2021 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, doktor said: Nešto ne radiš kako treba...kopiraj hotlink for forums, može i za sve slike osjednom. Jbt, lakse mi da uradim generalku na motoru nego ovo, mnogo sam mator 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 847 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Dace dobri bog da svi budemo ziske kao ti u tim godina, pozdrav majstore 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Februar 5, 2021 Pažljivo prati, 622 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lukac uvek ima prelepe motore. I od niega kad kupis nema greske. Iskustvo iz prve ruke. Pozdrav i srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 7, 2021 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nakon filtriranja, idemo dalje 1 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Februar 16, 2021 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Posto me je par ljudi pitalo za kofere, uz dogovor mogu ugraditi nosace za Givi, Kappa sa tri kofera, inace su njegovi bocni mali. Izgledalo bi ovako; Promenio Februar 16, 2021 član Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5587 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Al je ovom felna naletela na nestooooo.. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...