Kova45 297 Napisano Februar 5, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Cao kolege, Kupio danas bisage iz Louis-a (Kawasaki zzr500 Kawasaki zzr500 - Strana 6 - Touring - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM ) Interesuje me vase misljenje da li vredi praviti distancere po meri i kod koga. Video sam kod kolege koji je prodavao SW bisage (dole je slika) fantasticne da su distanceri dosta jednostavni a korisni cini mi se da bi seba ili neko slican za cas tako nesto uradio? Imaju dve varijante koje sam video za moj motor, jedna je sipka koja se usrafi na zadni fuzaster a druga je bocno se kaci sa dva srafa na mom motoru postoji bas predvidjeno mesto. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5491 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 1614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su ti izasli ti distanceri ? Imamo li sada kombinaciju za kupovinubiz luisa , cuo sam da sekula ne radi vise ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8213 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pravio distancere kod Sebe i mogu samo da kažem da je čovek za svaku preporuku. Došao kod njega u dogovoreno vreme, Seba uzeo mere i bacio se na posao, i dok sam ja popio kafu i prošetao distanceri su bili gotovi. Pošto sam želeo da budu plastificirani vratio sam se kući a Seba je odradio plastifikaciju kod kolege i poslao mi poštom, za par dana. Znaš onaj dobar osećaj da si više dobio nego što si platio... Ovde imaš slike, u Sebinoj temi na 67. strani: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5491 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 1614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne videh tvoj motor... mislio sam da si se odlucio za one sipke sto se namontiraju u fuzaster zadnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8213 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Na 67. strani, ide prvo Šedovka, Hornet, sivi Transalp pa moj crni Suzuki... Nije šipka nego odstojnik - distancer, na poslednjoj slici se najbolje vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Februar 5, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan [mention]DraganNS [/mention] Ja ne mogu nikako da nadjem, ako te ne mrzi klikni bas na tvoj post, idi na share, pa copy i ovde paste-uj [mention]Darko Mihajlovic [/mention] kupio sam ovde od kolege koji je pre korone ih uzeo u Louis-u pa ih nije ni raspakovao, prodao motor imao neke probleme sa ledjima.Nazalost jos nema nikakve opcije koju ja znam za porucivanje robe iz Louis-a. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8213 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Klikneš na sliku iz mog posta gore... Nema veze, evo linka: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Februar 5, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da pristupim sa telefona, ne znam zasto, cim sam otvorio na laptop-u jasno mi je koja je 67 strana kao i da si gore ostavio link. :) Fantasticno izgleda, ovo je mozda cak i bolje od mog gore predloga. Koliko te je otprilike doslo, ako nije bezveze pitanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8213 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nije bzvz pitanje, što bi bilo, nego nisam sasvim siguran da li je bilo 5 hiljada, ili 50 e... Davno je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1627 Napisano Februar 5, 2021 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na preporuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5491 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 1614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @seba011 , a jel mozes da napravis ove distancere iz prvog posta , ove sipke sto se kace u nogostope zadnje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1627 Napisano Februar 5, 2021 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bas takav sa plasticnim prihvatom bi bio neisplativ za malu seriju.To se radi na cnc masini. Takodje mislim da je taj spoj slab za neka duga putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Februar 9, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan [mention]seba011 [/mention] Meni bi bile potrebne samo sipke koje bi se kacile za zadnje fuzastere, samo vezivanje bih odradio obicnim zatezacima (kao za ranac) koji sam vec dobio uz bisage, ali bih voleo da ih odaljim kako ne bih ostetio farbu?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...