Pavle50 3 Napisano Januar 31, 2021 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan Ćao društvo, pošto mi je skuter ukraden, kupio bih drugi. Polovan kinez do 125cc. Naj poželjniji je Sprint maxx 125, ako znate da ga neko prodaje ili bi možda prodao, ostavite mi njegov broj ili mu dajte moj. Pavle: 0629626365 Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Februar 1, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam u planu da prodam moj skuter sprint 125 maxx. U odličnom stanju, nikad padano,, garažiran, ima i kofer. Nemam nešto mnogo slika. Sad je u garaži pod ceradom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle50 3 Napisano Februar 1, 2021 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, ZEMZEM je napisao: Ja imam u planu da prodam moj skuter sprint 125 maxx. U odličnom stanju, nikad padano,, garažiran, ima i kofer. Nemam nešto mnogo slika. Sad je u garaži pod ceradom. Ako hoces, pozovi me kad budes imao vremena. Promenio Februar 1, 2021 član Pavle50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle50 3 Napisano Februar 3, 2021 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za sve, napisite svoje misljenje. Koliko bo mogao da trosi sredjen 50cc 2t sa rezonantnim auspuhom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11147 Napisano Februar 3, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2237 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko konja sredjen ?Piaggio free 4 ks 3-3,5 l normalne voznje.Odprilike potrosnja 2t masine 0,5 l po konju na sat. Promenio Februar 3, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle50 3 Napisano Februar 4, 2021 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle50 3 Napisano Mart 5, 2021 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen gore navedeni skuter. Već sam prešao 500km prezadovoljan sam. Ako može neki od moderatora da izbriše moj broj sa prvog slajda. Promenio Mart 5, 2021 član Pavle50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...