mradomir 3056 Napisano Februar 1, 2021 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, BaneVuk58 je napisao: Мислим да је то била неке бјб вожња и лик је имао укључен трекер, наводно му је испразнио акумулатор.....као вуче 1амп на час. Vuče oko 50mA ako je ispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8316 Napisano Februar 1, 2021 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, mradomir je napisao: Vuče oko 50mA ako je ispravan. Nemam lična iskustva, ali evo mišljenja nekih koje cenim kao znalce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 374 Napisano Februar 1, 2021 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovakav treker dodatno na njega stavljena eksterna baterija i radi otprilike 7 dana do potpunog praznjenja obe baterije. Skroz mi zavrsava posao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Februar 1, 2021 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mradomir je napisao: Vuče oko 50mA ako je ispravan. U gradu, sa odlicnom pokrivenoscu signalom da. Ali... Pre neku godinu - dve odvozasmo BJB voznju do Stare planine i nas kolega ujutro nije mogao da upali, prazan akumulator. Tracker stalno meri nivo prijemnog signala (od neke bazne stanice) i prema njemu smanjuje ili povecava snagu predajnog signala. Posto je nivo signala u Dojkincima vrlo mali, jadni Tracker je celu noc pokusavao da se poveze maksimalnom snagom od 2W i strujom oko 1A...i ode akumulator 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 1, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, kingdrom said: Ja imam ovakav treker dodatno na njega stavljena eksterna baterija i radi otprilike 7 dana do potpunog praznjenja obe baterije. Skroz mi zavrsava posao. Koji je ovo proizvodjac, odnosno gde ima da se nabavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8316 Napisano Februar 1, 2021 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis Знам да сам прочитао негде.....кречана још ради Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8316 Napisano Februar 1, 2021 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo proizvodjac, odnosno gde ima da se nabavi?Има 'де 'очеш.....КП, Али.....итд Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8316 Napisano Februar 1, 2021 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Иначе да напоменем....био сам својевремено до ВИП-а и припејд картица 250 дин месечно одржавање. Е сад дали то тражење локације и слање смс-а улази у пакет не знам. Значи изгледа само за оне који баш стално држе скупљи мотор на улици зарад мирнијег сна, овако да ти се баш залом да и Дојкинцима ти неко клепи мотор је равно да добијеш седмицу три пута за редом и то исти бројеви Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 1, 2021 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Arakis je napisao: Tracker stalno meri nivo prijemnog signala (od neke bazne stanice) i prema njemu smanjuje ili povecava snagu predajnog signala. Posto je nivo signala u Dojkincima vrlo mali, jadni Tracker je celu noc pokusavao da se poveze maksimalnom snagom od 2W i strujom oko 1A...i ode akumulator Jasno, ali mislim da ipak nešto sa tim trakerom nije bilo ok ili je baš-baš pravi Kinez Sa 12 wati već može i da se kava skuva Oni "kršteni" znaju da povuku par stotina miliampera na momenat kad se konektuju, ali ne konstantno već jednom u par minuta. Imaju sleep mod i senzor pokreta baš zbog ovakvih slučajeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 1, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba drzanje motora napolju (van dvorista kuce zastitnih parkinga i slicno) kad neko moze da ga zapali, osrafi sraf bilo koji, izgrebe, obori, ukrade nesto sa njega itd. Dovoljno je da komsijama smeta auspuh, to mesto gde je motor il na kraju krajeva bilo sta, da se neki manijak nameraci. Pogotovo u velikim gradskim sredinama. A sto se tice kradje, profesionalac ce ga ukrasti i iz garaze bez problema, pa je o tome suvisno govoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 1, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, BaneVuk58 said: Има 'де 'очеш.....КП, Али.....итд Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Nadjoh i ovaj za 3000 dinara valjda je to isto, ne znam da li u tom cenovnom rangu ima neko bolje resenje ili da se ide na ovu opciju KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 374 Napisano Februar 1, 2021 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da su poskupeli. Ja jesam kupio to na KP ali nije bilo preko 2 ili 2500din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Februar 2, 2021 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 31.1.2021. at 16:13, sasa ns 1 je napisao: na parking mesto za putničko vozilo je po zakonu zabranjeno parkiranje mopeda ili motocikla. Ovo nisam znao ! Stvarno glupost, das 15-30.000 din za registraciju, nekome je skuplja nego za auto, a ne smes da parkiras na parking mesto...bzv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Februar 2, 2021 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo na parking mesto vec i u javnoj garazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 2, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan mi onda nemamo gde da parkiramo osim na kolovoz gde je to dozvoljeno pa da razmišljam ko će mi pokupiti kamionom motor ,sjebati kamenčićima i komplet zaprašiti,mislim da je nama lakše i bolje da promenimo zakom ili zakonodavca nego da parkiramo po kolovozu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не, него паркираш на тротоару, али тако да оставиш најмање 1,6 м простора за пешаке, даље од ивице коловоза. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 2, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Znaci dodatna obavezna oprema uz motor je metar od minimum 2m 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 2, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Не, него паркираш на тротоару, али тако да оставиш најмање 1,6 м простора за пешаке, даље од ивице коловоза. Zašto dalje od kolovoza? Imaš tamo gde su žardinjere ili drvored uz kolovoz ili oni visoki ivičnjaci na početku parking mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пролаз за пешаке мора бити даље од коловоза. Дакле, простор за пролазак пешака мора бити мин. 1,6 метара уз другу страну, зграду, капију, шта год. То је по закону, да не бринеш. А ако те боли уво, онда као и до сада, где год нађеш мало места, ту мотор посади Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 2, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Aha, nisam razumeo šta je na kojoj strani, sad je ok. Mada, ima onih zgodnih nadstrešnica od zgrada i uvučenih izloga, što dobro dođe kada je promenljivo vreme ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Februar 2, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako cemo po zakonu, mi motoristi verovatno mozemo samo da nosimo motor kod sebe u stan Ja gledam okolo po kraju, ljudi cesto ostavljaju motore na trotoaru, ponekad prekriveni nekom ciradom, tu i tamo neki ima lanac. Imao sam i ovo jedno vreme, nije lose kao zastita, prakticno i nekabasto, samo pazite obim i debljinu handlebara, neki su predebeli za ovakav katanac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano April 12, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari iskoristio bih ovu temu da čujevm vaše mišljenje. Razmišljam gde je bolje držati motor ispred zgrade, jer se dvoumim. 1. varijanta je da držim na metar od ulaza u zgradu koja ime kameru, zaštićen je uticaja vremena, jer ne kisne, ne pada smola sa drveća, ali ne može da se veže ni za šta, a imam onaj debeli lanac 10mm i deca redovno drndaju. 2. varijanta je drzati ga 3m dalje kod gelendera za koji može da se veže i deca ga tu nisi pipala, jer je malo nepristupačno, ali kisne, pada smola i kamera taj deo ne hvata. Koja vam se varijanta čini bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano April 12, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 3 m dalje+cerada. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Ceradu već koristim, stavim je uveče, a ujutru skidam da se vetri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Glede vezivanja, ne znam koji motor imas i imas li neki deo koji viri i kroz koji moze da se provuce lanac? Elem, ja kad nemam za sta da vezem motor vezem ga za samog sebe, provucem lanac kroz tocak i drugi deo kroz crashbar. Dovoljno je da ne moze da se kotrlja motor tek tako, a sve ostalo, jbg, ako se neko napenali lanac se presece i sa bandere i sa motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...