Jump to content

Moto Zajednica

Kymco Super 9 problem

Recommended Posts

• Drug član, 1080 postova
  • Motocikl: Bev 250ie.
pre 2 minuta, Krokodilo je napisao:

Ако је тако није добро, иако мислим да је грешка.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

20210131_203350.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4864 postova

Одлично, значи да је максимално стезање негде око 10,2 кг а пошто радилица нече бити блокирана стезање би било негде око од 4 до 5 кила а то је више него довољно.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• Hvala 1

• Drug član, 3737 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

@Loshmi82 Vidim da i dalje imaš muku sa skuterom i da pišeš u drugim temama, al aj da odgovorim ovde, pošto mi pade na pamet da možda nije i kod tebe ovakav slučaj.

Meni je svojevremeno "majstor" na servisu zaboravio da vrati podlošku koja ide iza varijatora, pa je čak uspeo i da izgubi negde. Još me je ubeđivao da je sasvim normalno da kaiš klapara kao lud i ne hvata. Ta podloška je debela inače 2,5 mm i jako u tiče na prenos.

Mečku sam rodio dok nisam ukapirao gde je problem, i nabavio odgovarajuću... Ali sam bar dosta naučio oko CVT-a, ako je za utehu :)

Ne znam kako kod tebe idu podloške, ali pošto kažeš da se stanje pogoršalo nakon servisa, možda bude tako neka glupost.

Nađi na Netu šemu varijatora, otvori CVT i prekontroliši da li je sve na broju...

pre 3 minuta, boza_kg je napisao:

@Loshmi82 Vidim da i dalje imaš muku sa skuterom i da pišeš u drugim temama, al aj da odgovorim ovde, pošto mi pade na pamet da možda nije i kod tebe ovakav slučaj.

Meni je svojevremeno "majstor" na servisu zaboravio da vrati podlošku koja ide iza varijatora, pa je čak uspeo i da izgubi negde. Još me je ubeđivao da je sasvim normalno da kaiš klapara kao lud i ne hvata. Ta podloška je debela inače 2,5 mm i jako u tiče na prenos.

Mečku sam rodio dok nisam ukapirao gde je problem, i nabavio odgovarajuću... Ali sam bar dosta naučio oko CVT-a, ako je za utehu :)

Ne znam kako kod tebe idu podloške, ali pošto kažeš da se stanje pogoršalo nakon servisa, možda bude tako neka glupost.

Nađi na Netu šemu varijatora, otvori CVT i prekontroliši da li je sve na broju...

Jel kod tebe isto bio Kymco 2 t u pitanju?

Isao sam posle i kod drugog...kad je menjao komplet prenos..ali nije rekao da nesto fali..

Sad gledam sve delove varijatora na sajtu...nema te podloskice..

Screenshot_20210216-225937_Chrome.jpg

• Drug član, 3737 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Nije, moj Kymco je ovaj iz mog potpisa, a podloška je bila ovaj br. 28 sa slike.

Al kod tebe idu neke podloške naprad, možda tu neka fali.

A to što drugi majstor nije primetio ništa čudno, isto se desilo i meni, pa sam sam morao da nađem rešenje. Retko ko baš hoće da troši vreme da gleda šeme, samo znaju da odšrafe i zašrafe...

Opet, samo kažem, to je kod mene bio problem, ne mora da znači da imaš isti.

image.png.b02660a509b17b24dbd4a594caaa6744.png

Ne znam vise ni sam druze...znam samo da mi je zivce pokidao..

Da sam kupio nekog bzvz kineza nebi mi bilo zao sto zeza..ali sam "devetku" uzeo bas zato sto znam da je odlican scoot...koji su svi samo hvalili..

Inace taj 300gti mi je jedan od omiljenih skutera..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja