FilaBg 35 Napisano Januar 29, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: BMW f650gs, r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih ako neko zna nekog majstora za popravku ili ko prodaje delove polovnog kofera jer mi je pukla plasticna kopca za kacenje kofera na motor.Znam da ima novo da se naruci ali se prodaje u paru za oba kofera i izadje sa prevozom preko 100 evropljana.moze i kofer kompletan polovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Januar 29, 2021 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je puklo, "zub" na koferu koji se kači na ploču ili ti ploča koja nosi kofer pukla? Ako je kofer onda gledaj neki polovni, ako je ploča takodje polovna, ,,,,,,,ali nisam ukapiro šta ti se polomilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilaBg 35 Napisano Januar 29, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: BMW f650gs, r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Otkinuo se od udarca deo kopce koji ide na klin iliti nosac kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilaBg 35 Napisano Januar 29, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: BMW f650gs, r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Predhodni vlasnik je probao da vari-lepi pa je sad tek neupotrebljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano Januar 29, 2021 (promenjeno) 8-bit, 1897 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek možeš da probušiš 4 rupe na dnu kofera i sa šrafovima i širim podloškama pričvrstiš za ploču. Bolje nego da nabudžiš, pa da ti otpadne. Promenio Januar 29, 2021 član mradomir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 30, 2021 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovako po slici, rekao bi da ta kopča može da se skine sa kofera, a onda bi dobar bravar mogao da napravi novu od metala . Jest malo pipav posao, ali se može uraditi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilaBg 35 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: BMW f650gs, r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, mradomir je napisao: Uvek možeš da probušiš 4 rupe na dnu kofera i sa šrafovima i širim podloškama pričvrstiš za ploču. Bolje nego da nabudžiš, pa da ti otpadne. nisam bas siguran da sam ukapirao ovaj deo pricvrstis za plocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilaBg 35 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: BMW f650gs, r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, drumskalisica je napisao: Ovako po slici, rekao bi da ta kopča može da se skine sa kofera, a onda bi dobar bravar mogao da napravi novu od metala . Jest malo pipav posao, ali se može uraditi . Kopca se skida,zato i trazim polovnu drugu da zamenim,a sto se bravara tice tesko jer su ispod ove crvene plastike mehanizmi zakljucavanja pa bi bas bilo zeznuto i verovatno skuplje od novog dela,jedino da se napravi neki kao oklop koji bi prekrio ovaj deo koji nedostaje i on da se pricvrsti za ostatak kopce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano Januar 30, 2021 (promenjeno) 8-bit, 1897 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, FilaBg je napisao: nisam bas siguran da sam ukapirao ovaj deo pricvrstis za plocu Recimo ovo je jedna od varijanti, premotaj od treće minute. Promenio Januar 30, 2021 član mradomir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilaBg 35 Napisano Januar 31, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: BMW f650gs, r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska!!! Izvinjenje Mradomir-u Nisam bio dovoljno jasan,u pitanju su "bocni koferi",pa se izvinjavam svima na cimanju Odgovara mi i neki rashodovani kofer kome je kopca cela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...