Jump to content

Moto Zajednica

Narucivanje delova preko neta

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 178 postova

Ima li neko iskustva sa tim i koji sajtovi isporucuju u Srbiju?

Elem, probao sam da porucim preko wemoto-a, medjutim iako pise da prima sve kartice, ne obradi mi transakciju. Gledao sam i neke druge sajtove ali ne isporucuju u srbiju.

I ima li negde ovde da se uzme Front master cilynder repair kit za TA '92?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 436 postova

Ja sam bas na Wemoto platio nesto i stiglo mi je kao sto su i obecali i jos su sami napisali da deo koji sam platio 55 evra kosta 5 tako da me ni carina nije mucila. Platio sam najobicnijom debitnom Vizom.

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

U zadnjih 7 dana sam pokusao da narucim delove sa bar 10 sajtova. Tamo gde moze je postarina za srbiju toliko skupa da se uopste ne isplati bilo sta narucivati, za narudzbinu od 20 eur-a postarina 40, evo primera sa jednog nemackog sajta:

Order value Gross:   20.86 €

Shipping:          41.65 €

incl. VAT 19%:     9.98 €

Total gross:       62.51 €

I na kraju sve se svodi na narucivanje iz usa (postarina iz usa je drasticno manja nego iz nemacke npr.) i engleske. Ono sto je meni trebalo imao je jedino wemoto, pa sam bio jako uporan, da ne mogu da platim, ne prolazi kartica i na kraju su mi poslali mail da je njihov technical guy popravio problem i stvarno sam uspeo da platim, narudzbinu su mi poslali, sada jos nasi da ne zeznu i bice sve super. Postarina je 6 funti, skoro kao kurirskom sluzbom iz Sabca, sto kada se odbije vat iliti pdv ispadne jeftinije nego kada se kupuje u UK za citavu funtu (prednost sto nismo clanovi eu  ;) , oni imaju i pdv i postarinu, ali imaju i paypal  :'( ).

• Svrati ponekad, 178 postova

Hvala na informaciji, sada sam i ja porucio kit za opravku prednjeg glavnog kocionog cilindra. Pisalo je da je shipment GBP 6, a u racunu mi je posle ispisalo 2. Al' to je valjda ok. Nisu mi jos zaduzili karticu

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Meni su istog sekunda zaduzili karticu, sve je bilo ok. Imaju gresku, kada izadje zadnji racun pise cena za englesku (vat + slanje za englesku 2 funte), ali skinu ti cifru koju ti napise banka, stranicu pre. Da li si ih zamolio da smanje cifru na paketu, ja sam isto narucio kit za kocnice (kitovi su japanski promax) i noname plocice (sto bi oni rekli pattern), trazio sam da stave 23 funte sa postarinom jer mi neko rece da sve do 30 eura ne podleze carini.

• Drug član, 1738 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Meni su istog sekunda zaduzili karticu, sve je bilo ok. Imaju gresku, kada izadje zadnji racun pise cena za englesku (vat + slanje za englesku 2 funte), ali skinu ti cifru koju ti napise banka, stranicu pre. Da li si ih zamolio da smanje cifru na paketu, ja sam isto narucio kit za kocnice (kitovi su japanski promax) i noname plocice (sto bi oni rekli pattern), trazio sam da stave 23 funte sa postarinom jer mi neko rece da sve do 30 eura ne podleze carini.

Do 20 evra ne podleze carini.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja