gixxer 386 Napisano Januar 16, 2021 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan -Haak vucna kuka za Chevrolet Captivu ili Opel Antaru -Odgovara Eu standardu -Kompletna sa nosacima, konektorom i kablom -Poseduje plocicu proizvodjaca -Nije korodirana, vrlo malo je bila u upotrebi -Cena je 11300 dinara , moguce je slanje o Vasem trosku, ili licno preuzimanje -Kontakt telefon : 063-177-05-08 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14543 Napisano Januar 16, 2021 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Skini i odstampaj pa imas dokumentaciju da se moze atestirati. Auto-Hak Spółka Jawna - Produkcja i sprzedaż haków holowniczych do samochodów osobowych i ciężarowych, sprzedaż wysyłkowa na terenie całego kraju, producent zaczepów kulowych oraz kul do haków AUTOHAK.COM.PL Produkujemy haki holowniczne. Nasza oferta liczy ponad 1000... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14543 Napisano Januar 16, 2021 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ne otvara link, odes na sajt, izaberes model i izadje uputsvo/smernice u pdf-u koje odstampas i to se prilaze za atest uz saglasnost proizvodjaca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Januar 16, 2021 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ja na jednom svom vozim autu vozim vec 3 godine kuku bez atesta,zaustavljali su me mnogo puta i nikad mi nisu trazili atest,samo proveravali da li su auto i prikolica registrovani,i nista vise.Kad idem na tehnicki,skinem je i posle vratim.Opet nikad se ne zna na koga ces naleteti,zato hvala za ovaj link i pomoc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Januar 28, 2021 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...