cagivamito 4 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi prednji farovi, jer idu zajedno, drug zakacio desni far, pa je puko onaj drzac unutra i far. I da li znate gde to moze da se nadje? radi se o modelu CAGIVA MITO 125 od 1996-2007 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Druze tesko ces to naci.............. Ja sam dve godine jurio... probaj da uradis staklo i drzac.... a i ako nadjes to je klepanje po usima..... srecno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan ...znam, tesko se nalaze... Problem je sto onaj drzac je od nekog materijala sto ne moze da se zavari, a ceo far za dugacko svetlo se raspao, ne samo staklo, nego i unutra, a levi far mi nije taknut, ali jbg, idu zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...