laki91 0 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Cagivu Mito 1996.god , 18500km , 2200e . Ako ima zainteresovanih neka se jave ovde za pocetak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj mito je super. Imam isti takav, ista boja, i nemam ni jedno lose iskustvo, mnogo je bolji i lepsi od aprilie RS 125, honde NSR... Niko se nece pokajati ako kupi MITO 125, verujte. Vredi svaki euro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce da je napravila cagiva ovako lep motor 96g, to znaci da je dukati 916 od nje ukrao liniju i on je otprilike tada poceo da se pravi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan i ova cagiva i ducati 916 su izasli 96.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan malo da vas ispravim Ducati 916 prvi model je izasao 1994.godine tacno, pogledajte bilo gde na netu, a cagiva mito postoje ovakvi modeli vec od 1995.godine. 2000.godine je mito dobio sestokrake felne i druge kombinacije boja. Po meni najlepsi motor od 125ccm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Septembar 11, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Cas istorije: Ducati 916 je predstavljen davne 1994. Tih godina je Ducati bio pod Cagivom. Covek koji je odgovoran za dizajn 916ice je gosn Masimo Tamburini (isti onaj koji nam je doneo MV Agustu F4, inace jedan od osnivaca Bimote - otud ono TA na kraju jer je ime nastalo od pocetnih slova prezimena trojce ortaka). 95 ili 96 Claudio Castiljoni je zatrazio od Tambutinija da napravi mali motor za Cagivu. Naravno da je doticno gospodin na vreme uvideo velicinu svog rada pa je samo malo modifikovao 916 i napravio Mito. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 11, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan hajde fino otvorite temu za to gdje joj je i mjesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan hajde fino otvorite temu za to gdje joj je i mjesto hahaha,e to si u pravu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Septembar 11, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ups, nisam ni skontao da smo u oglasima. Sory. Sasa, brisi nas ili deli temu. Sory jos jednom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Septembar 13, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto : Registrovana do aprila 2009. Gume su menjane u avgustu ove godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Septembar 13, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za sad bez ulaganja , cena nije fiksna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Septembar 13, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan 064/320-6-444 Radnim danima zvati posle 20h , a vikendom posle 12h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena 2100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za 600ccm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan koja joj je maksimalna brzina i da li joj je skoro radjena generalna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a koliko moze da razvije? :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan 160km/h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1762 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 1022 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Zasto sve najvise interesuje "koliko moze da razvije" ? Ja kada sam prodavao moju, 90% njih me je prvo pitalo "a koliko ide?"... Zar ljudima nije bitinije u kakvom je stanju motor, njegova explozivnosti itd... Izvini za offtopic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nema problema,super je sto si ovo napisao . Ja i kad sam ga kupio svako me pita koliko si ga vozio , a i sad kad ga prodajem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro,sad pitaju koliko ide . Mozda neko nece da kupi motor koji ide 120-130km/h !? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1762 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1022 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan To mi je malo smesno, neko juri motor od 125ccm i ocekuje da ide 200+khm . Ovo pisem vise kao savet, gledajte motor vise, nego da li razvija 140 ili 160 . Ja sam tada rekao relano koliko je mogao da ide (barem koliko sam ga ja vozio) i mnogi su se odmah "ohladili", mada sa druge strane prvi koji je dosao i pogledao je, taj ju je i kupio , tako da sam je prodao bukvalno prvom coveku koji je dosao. Moje iskustvo sa Cagivom je stvarno bilo super i preporucio bih je svakome ko tako nesto trazi. Ja sam na primer trazio slabiji motor, ali sa druge strane nisam bas hteo da lici na trotinet i upravo je Cagiva bila ta sredina (za mene barem), prelepa, nije uopste mala za 125-icu i mnogo lepo vuce. Motor ti lepo izgleda, srecno sa prodajom. Ovih dana sam slabo u gradu i vreme se pokvarilo, ali bas gledam da je vidim . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Septembar 15, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ma i ja sam zadovoljan , ali jurim neki od 600ccm ,pa moram da prodam ovaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan obicno svi misle ako moze da ide dosta brzo da je dobra masina da si rekao ide 100 svima bi bilo cudno kad ona fabricki ide 160 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1762 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1022 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ali da je rekao 200, svi bi se napalili ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...