Djaps27 20 Napisano Januar 9, 2021 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, znam da pitanje nije najpametnije, ali treba mi pomoc da shvatim koji je ovo deo (na slici), i savet da li mogu da ga skinem za potrebe farbanja.. U pitanju je ovaj sivi "poklopac" sa ovim krugom za nekakvo podesavanje, valjda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Januar 9, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poklopac za proveru tajminga valjda:-)Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10516 Napisano Januar 9, 2021 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Što bi ga skidao? Oblepiš okolo krep trakom i papirom i farbaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano Januar 9, 2021 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan @Ivanrsvb za proveru kog tajminga? Je li ok da ga skinem? @Biker-Boy zato sto mi je puno jednostavnije da ga skinem, treba i da se smirgla itd.. naravno pod pretpostavkom da ga nije tesko skinuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Januar 9, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan A odvrnes uradis sta zelis i vratis da iza je tu sraf(matica)da okrenes radilicu kad zupcis ili ako jos negde ima cep za proveru tajminga ne znam kako je kod yamahe da li ima i drugi za proveru Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Januar 9, 2021 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako je iza lanac iza je i ulje, da ga skines verovatno da je lako, ali racunaj na nov dihtung. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Januar 9, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma on hoce samo ovaj cep koji je na slici zaokruzio ne deklu ako sam dobro razumeo?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano Januar 9, 2021 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne, cela dekla mi je izgrebana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Januar 9, 2021 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Onda racunaj na nov dihtung, za toliko znam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Januar 9, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ako je dekla u pravu si i zbog ulja i dihtunga ne ispati sePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano Januar 9, 2021 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda cu nekako izdrndati dok je na motoru, tacnije, uvalicu majstoru to da sredi.. prethodnom vlasniku je motor bukvalno ispao na semaforu, tj. prevrnuo se na stranu i izgrebala se samo ta dekla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Januar 9, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan A mozes ispustis ulje skines mozda dihtung prezivi ako ne dihtung pasta ili klingerit da pravis ako je mnogo izgrebana zamenis je Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano Januar 9, 2021 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan @Ivanrsvb hvala puno, a gde bih mogao da nabavim novu deklu? Inace moja je u mat crnoj boji, onu sliku gore sam postavio sa interneta samo da pokazem koji deo je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 9, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Ako je pao u mestu kao sto kazes... Pokusaj da ispoliras... Mozda uspes... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano Januar 9, 2021 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih rekao da je bas u mestu, nego kad je prilazio semaforu i kocio... Prilicno je izgrebano, mislim da poliranje nece proci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Januar 9, 2021 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nemas potrebe za novom deklom, ovo moze da se skine i ofarba u identicnoj boji. Ja bi bar tako uradio, skinuo, osmirglao, izgitovao ako je potrebno, prajmer za aluminijum, farba preko toga, dihtung bi verovatno napravio od klingerita, namontirao i gas. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 9, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan @x-man je u pravu... Ne treba ti nova dekla, ja tek sada videh sliku, moze to da se sredi da bude kao novo (zavisi od majstora) klingerit bi i moj izbor bio mislim da je kud i kamo jeftiniji a nista ne gubis u kvalitetu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...