prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan imam pitanje za Vas, gospodo bajkeri posecujete cesto moto skupove, kakvi skupovi Vam vise prijaju, veliki skupovi ( kao sto su to Novi Sad, Indjija,Sabac, Sr.Mitrovica...) ili skupovi manjeg obima, tj skupovi recimo do 300 motora. Nepitam slucajno posto sam pricao sa dosta ljudi na skupovima manjeg obima koji su mi rekli da skupovi manjeg obima imaju posebnu car, necu da napominjem koji su to skupovi a i neki likovi su bili iz klubova koji prave velike skupove. I navedite mi neki razlog. Jedan mozda ne los primer(jer je u subotu i petak bilo mnooogo mase) je kad sam bio u muzlji cetvrtak na petak, ja sam se tako lepo proveo, upoznao dosta bajkera, napio se sa domacinima, i bas sam zhotivio ljude i nasao neke nove drugare. Dok mozda da sam otisao u subotu to sigurno nebi bilo to jer je bila guzva i svaki organizator je verovatno jurio kao muva bez glave. Ako treba da glasam koji je dan najbolji ondfa definitivno glasam za cetvrtak ako ga ima u opticaju, tu dodje najveca bagra bajkera koji mogu sebi da priuste dolazak na skup u sred sedmice i to su mi pravi likovi za zajebanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno koliko ima motora vec kakva je organizacija. Skup kao Muzlja ili NS na Petrovaradinu je ok. Zavisi koliko je dobro organizovan skup...da li ce se slusati ista muzika ili ce se neko potruditi da animira ljude i stvori atmosferu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Meni najviše prijaju...doooobri skupovi ... mada ne bježim ni od onih drugih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 9, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nikad ne dolazim radi samog skupa ili organizacije nego dolazim radi ekipe na tom skupu. Bilo da je to ekipa koja organizira skup,ekipa sa kojom dolazim tamo ili ekipa sa kojom sam se dogovorio da se tamo nadjemo. A sto se tice organizacije,mislim dali je to razlog mog dolaska na taj skup,to mi je najmanje bitno. Najbitnije mi je da imam negdje u blizini rijesen neki apartman za spavanje posto uglavnom ne spavam u satoru. I bas uvijek se dobro provedem,bio to mali ili veliki skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da skup treba baš dobro da se organizuje a ne samo tek da se napravi skup pa kako ispadne.I mislim da mesto takođe dosta utiče na sam skup.Pošto sam počela odskoro da se vozim motorom nemogu mnogo da komentarišem skupove jer nisam bila na dosta skupova ali znam na kojem sam se lepo provela:Borsko jezero,Zlatibor,Velika Plana( onako),Avala.Lepo je druženje a i lepo je videti mnogo motora na jednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Septembar 13, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno misljenje a i dosta mojih ortaka je da skupove treba praviti radi druzenja bajkera a ne radi zarade pojedinaca ili organizatora.Pravi primer dobre organizacije je Umag.Ovom prilikom molimSTARE ROKERE da organizuju seminar za odrzavanje skupova, bili bi vam mnogo zahvalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije čini mi se Yoman otvorio topic MOTO SKUPOV, ZAŠTO? Mislim rasplinula se tema imamo dva topica na istu temu (ovo je za moderatore komentar...)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan olja jesili procitala moje pitanje i njegovo? Moje je dali ti prijaju veci ili manji susreti? a njegovo pitanje je kolko posetite skupova godisnje i zasto idete? A to sto su ljudi navikli da odgovaraju na nepostavljeno pitanje, jbg nisam kriv ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan odgovaraju mi manji skupovi gde se ljudi vise upoznaju i druze kod kojih je mirnija i tisa muzika bez neki drekavaca i gde je ulaz za dabe ,nemojte da me pogresno shvatite nije da necu da platim ulaz i da za dzabe jedem vec se tacno vidi ko na skupovima hoce da zaradi,evo primera susret u kovinu gde je ulaz bio za dzabe a dobiosi rucak paprikas i veceru riblja corba i to sve dobro organizovanu uz besplatan ulaz e to su pravi domacini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan odgovaraju mi manji skupovi gde se ljudi vise upoznaju i druze kod kojih je mirnija i tisa muzika bez neki drekavaca i gde je ulaz za dabe ,nemojte da me pogresno shvatite nije da necu da platim ulaz i da za dzabe jedem vec se tacno vidi ko na skupovima hoce da zaradi,evo primera susret u kovinu gde je ulaz bio za dzabe a dobiosi rucak paprikas i veceru riblja corba i to sve dobro organizovanu uz besplatan ulaz e to su pravi domacini e to se zove pravi odgovor svaka cast! ili veliki ili mali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 17, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Meni nekako više prijaju veliki skupovi al da nema pucanja. A takvih NEMA! Znači, veliki skupovi, mnogo dragih i poznatih likova, mnogo dobra mjuza i zezanje itd itd...neštp posle ponoći - reset pa safe-mode u šatoru i to bi bilo to. E, da, jutarnja kafa pod OBAVEZNO !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan E, da, jutarnja kafa pod OBAVEZNO !!! to bi bilo log in ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 17, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan U principu svaki mi odgovaa ako ima dobre ekipe!! E postoji tu jedna kvaka!! Ako u nedelju ujutru Nema KAFE, i nekakvog dorucka ( ali ne ono kifla i jogurt) onda to nije OK prema ljud'ma koji su prvezli dosta Km da bi ispostovali taj skup. Ma vise volim skup gde ima 300-400 motora!! Prost razlog gde je vise ljudi , sa vise ljudi se znam, sa monogima se upoznam a to daje proizvod = Mnogooo piva , pa se posle ne seceam sa kime sam se upoznao , i tako to!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan U principu svaki mi odgovaa ako ima dobre ekipe!! E postoji tu jedna kvaka!! Ako u nedelju ujutru Nema KAFE, i nekakvog dorucka ( ali ne ono kifla i jogurt) onda to nije OK prema ljud'ma koji su prvezli dosta Km da bi ispostovali taj skup. Ma vise volim skup gde ima 300-400 motora!! Prost razlog gde je vise ljudi , sa vise ljudi se znam, sa monogima se upoznam a to daje proizvod = Mnogooo piva , pa se posle ne seceam sa kime sam se upoznao , i tako to!! :o tacno znam na sta mislis "i tako to" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 17, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan U principu svaki mi odgovaa ako ima dobre ekipe!! E postoji tu jedna kvaka!! Ako u nedelju ujutru Nema KAFE, i nekakvog dorucka ( ali ne ono kifla i jogurt) onda to nije OK prema ljud'ma koji su prvezli dosta Km da bi ispostovali taj skup. Ma vise volim skup gde ima 300-400 motora!! Prost razlog gde je vise ljudi , sa vise ljudi se znam, sa monogima se upoznam a to daje proizvod = Mnogooo piva , pa se posle ne seceam sa kime sam se upoznao , i tako to!! :o tacno znam na sta mislis "i tako to" Hehehehe , vidim ja da ce ovo da izadje na nesto mnogo pivsko!! Samo da batali ova kisa i eto mene tamo negde ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 18, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan jao i ja sam se zakucao kod kuce, rado bi i ja sledeci vikend negde zapalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Septembar 18, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je vec neko rekao. Nije bitno koliki je skup nego kakva je organizacija i naravno muzika zbog dobre atmosfere, jer sam se ove godine razocarala na skupu na Zlatiboru. Svaka cast Highlander-ima za organizaciju, ali muzika je bila ocajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da skup treba baš dobro da se organizuje a ne samo tek da se napravi skup pa kako ispadne.I mislim da mesto takođe dosta utiče na sam skup.Pošto sam počela odskoro da se vozim motorom nemogu mnogo da komentarišem skupove jer nisam bila na dosta skupova ali znam na kojem sam se lepo provela:Borsko jezero,Zlatibor,Velika Plana( onako),Avala.Lepo je druženje a i lepo je videti mnogo motora na jednom mestu. HVALA ZA PLANU Iduce godine samo moze bolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan odgovaraju mi manji skupovi gde se ljudi vise upoznaju i druze kod kojih je mirnija i tisa muzika bez neki drekavaca i gde je ulaz za dabe ,nemojte da me pogresno shvatite nije da necu da platim ulaz i da za dzabe jedem vec se tacno vidi ko na skupovima hoce da zaradi,evo primera susret u kovinu gde je ulaz bio za dzabe a dobiosi rucak paprikas i veceru riblja corba i to sve dobro organizovanu uz besplatan ulaz e to su pravi domacini Samo placanje ulaza treba shvatiti kao pomoc klubu u organizaciji moto susreta i mislim da ne treba dizati prasinu oko toga!sve je to reseno na nivou MASA-a!a sama organizacija zahteva mnogo novca truda i svega ostalog da bi jedan skup bio uspesan!ISKUSTVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...