Igor86 357 Napisano Decembar 31, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo kolege! Trazim neki komp za roditelje, do 300e recimo. Imam ok napajanje, midi kuciste i hard. Ako neko ima nesto sto moze da im koristi par godina, ili ako zna kome da se obratim, bio bih zahvalan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9923 Napisano Januar 1, 2021 Ne silazi, 2307 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drug, i srecna vam svima nova godina ! Imam nesto da ti ponudim sto bi ti verujem zavrsilo posao...Ove komponente sto ti nudim sam pre max tri godine kupio potpuno nove (imam i ambalazu za sve), a menjao bih samo iz razloga sto sin zeli amd...u pitanju je intel konfiguracija: ploca Asus H170 Pro DDR4 ASUS H170-PRO Maticna Ploca 1151 - ComTrade WWW.CTSHOP.RS ASUS H170-PRO Maticna Ploca 1151 - ComTrade, akcije, popusti, najbolje cene, internet prodaja, Beograd, Srbija procesor Intel I3, sa kulerom INTEL Core i3-6100 2-Core 3.7GHz tray WWW.PINSHOP.RS INTEL Core i3-6100 2-Core 3.7GHz tray Ram memorija 8 Gb DDR4 Kingston Hyperx Kingston 8GB DDR4 Hyperx Fury (HX421C14FB/8) - ComTrade WWW.CTSHOP.RS Kingston 8GB DDR4 Hyperx Fury (HX421C14FB/8) Memorija 2133MHz - ComTrade, akcije, popusti, najbolje cene, internet prodaja, Beograd, Srbija Ovo su ti linkovi da vidis specifikacije i cene novih komponenti, sto je negde oko 40.000 din. Ja nisam preprodavac, ovo je sve kao novo, nikad popravljano, klokovano itd. Moja cena (odokativno, bez cenkanja) za tebe je pola, tj. 20.000 din. Na mojoj ploci je umesto hdd stavljen M2 hdd koji je brzi i od SSD diska, koji skidam, a tebi toplo preporucujem da nabavis i postavis, a tvoj hdd neka bude pomocni, kao D:\ particija. Ako si zainteresovan, meni ostaje samo da pokusam da pronadjem zadnji limcic koji sam prilikom promene kucista zaboravio da stavim. Ako ne nadjem, nabavicu ga, nadam se. Jedino ne znam da li ovo moze da stane u tvoje kuciste. U procesoru imas i graficki chip. Pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Januar 1, 2021 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj oglas ovde na prodaja/razno ceo komp 120 evra. Sretna nova. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...