MarkoM 0 Napisano Avgust 20, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poceo danas da delim ali po reakciji ljudi mislim da nema vajde bar ovde u SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 21, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ja krecem podelu u vrscu od sutra, samo mi recite na kakvom papiru da stampam??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Avgust 21, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Obièan A4 papir za štampaè. Štampaj dvostrano, sve je podešeno, ali su moguæa minimalna odstupanja... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 22, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan razumem, nisam stigao danas ali od sutra sigurno pocinje podela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 23, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ideja sjajna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 4, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan evo sam i ja poceo da ih shtancam pa ako me ne izbije neko od ovih mojih bijesnih crnogoraca bice dobro hehehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 4, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan evo sam i ja poceo da ih shtancam pa ako me ne izbije neko od ovih mojih bijesnih crnogoraca bice dobro hehehehehe Uh, tebi je tamo BAŠ rizièno... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 4, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja cu uzet gsxr1000 pored njih stanem tutnem kroz prozor papir i gaaaaaaaaaaaas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Septembar 4, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan po meni nije lose da se ostavi na pultu neka kolicina flajera na mestima kao sto su: agencije za registraciju kola,tehnicki pregled,auto skole, i sto je najbitnije po zenskim frizerskim salonima :evil: svako ko prodje ce to pogledati,ako hoce uzece ,ako ne obavestio si ga... uz to nije lose odstampati i prodavati kalendare(samo da se pokriju troskovi a to ce znaciti da ce kalendari biti dzabe i svi ce ga uzimati) sa strava moto slikama gde ce na svakoj stranici biti neka poruka sa statistikama koje pokazuju koliko te vozaci kola ugrozavaju..to moze da se prodaje po prodavnicama auto delova a svako voli da vidi dobre moto fotke na zidu...cope moze da izabere slike jer je covek profi za to... mozda i neki poster koji mozes da zalepis na prometnim mestima kao sto su banke,poste,fakulteti,domovi zdravlja-veliki broj ljudi ce videti a troskovi mali... poenta je da se uplasi onaj ko procita i bar na trenutak zapita da li i on ugrozava nekog mozda su neki(ili svi) od ovih predloga bezveze ali ima nas dosta pa ce se iz gomile naci nesto pametno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Septembar 4, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Koma. U autoskoli Vir se vec dele flajeri.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 5, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan a recite mi jednu stvar sad shto cemo mi sa divljim motorashima juce ja se malo zezao dijeli flajere i dodjem doma uzmem auto odem neshto da zavrshim kad evo situacija dolazim do raskrsnice ocu lijevo dajem zmigavac 20 metara unaprijed i naravno gledam u retrovizor i vidim i vishe cujem nego shto vidim kako mi prilijece neki r ,i pane mi na poamet aj da ja stanem kako sam stao tako je on sa lijeve moje strane poreletio svo mi je auto zadrmao i to na cenat od branika ....... ne znam za vas al da mi ga je bilo ufatit ubio bi boga u njega od batina shto vi mislite za takve bi bio flajer NEMOJ DA ME BRUKASH KOLEGA MAGARCHINO a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...